O Άστον Κούτσερ μίλησε για το σπάνιο αυτοάνοσο νόσημα με το οποίο είχε διαγνωστεί και μοιράστηκε την εμπειρία του από μία κρίση που έπαθε πριν από καιρό, η οποία είχε σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία του.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός αποκάλυψε σε συνέντευξή ότι λόγω της συγκεκριμένης διαταραχής είχε χάσει την όραση, την ακοή και την ισορροπία του για έναν χρόνο. 

«Πριν από δύο χρόνια, είχα αυτή την περίεργη, εξαιρετικά σπάνια μορφή αγγειίτιδας που, όπως, χάλασε την όρασή μου, την ακοή μου, την ισορροπία μου», είπε ο 44χρονος και στη συνέχεια πρόσθεσε ότι χρειάστηκε να περάσει περίπου ένας χρόνος για να επανέλθουν οι αισθήσεις που επηρεάστηκαν.

«Δεν το εκτιμάς πραγματικά μέχρι να φύγει. Μέχρι να περάσει, σκεφτόμουν "δεν ξέρω αν θα μπορέσω ποτέ να δω ξανά, δεν ξέρω αν θα μπορέσω ποτέ να ακούσω ξανά, δεν ξέρω αν θα μπορέσω ποτέ να περπατήσω ξανά», είπε.


«Είμαι τυχερός που είμαι ζωντανός», τόνισε τέλος, ο Κούτσερ.

Σήμερα, έχοντας ξεπεράσει τον κίνδυνο, ο ηθοποιός του «No Strings Attached» είπε ότι δεν αφήνει καμία πρόκληση να σταθεί εμπόδιο στην επιτυχία του.

«Τη στιγμή που αρχίζεις να βλέπεις τα εμπόδια σου ως πράγματα που είναι φτιαγμένα για σένα, για να σου προσφέρουν αυτό που χρειάζεσαι, τότε η ζωή αρχίζει να είναι διασκεδαστική, σωστά;» επισήμανε.