Μια μεγάλη λίστα ηθοποιών με τους οποίους δεν θέλει να συνεργαστεί ξανά έχει ο Μπραντ Πίτ, σύμφωνα τον συμπρωταγωνιστή του στο Bullet Train, Άαρον Τέιλορ Τζόνσον.

Ο Τέιλορ Τζόνσον είπε στο Variety ότι ο Μπραντ Πίτ κρατάει σημειώσεις για το ποιος κάνει τι, και τι δεν του αρέσει όταν γυρίζει ταινίες.

«Θέλει απλώς να φέρει φως και χαρά στον κόσμο και να είναι γύρω από ανθρώπους που είναι εκεί για να περάσουν καλά», είπε ο Τέιλορ Τζόνσον. «Δουλεύεις με πολλούς ηθοποιούς και μετά από λίγο αρχίζεις να σημειώνεις - «Σίγουρα δεν θα ξανασυνεργαζόμουν με αυτό το άτομο».

«Ο Μπραντ έχει πέρα από την «κακιά» λίστα έχει και μια καλή λίστα». Αλλά αν νομίζατε ότι ο Τέιλορ Τζόνσον επρόκειτο αναφέρει κάτι για το ποιοι είναι στη λίστα του Pitt, σκεφτείτε ξανά, αφού, αυτές οι λεπτομέρειες είναι αυστηρά κρυφές.

Ο Τέιλορ Τζόνσον είπε στο Variety ότι, παρά το γεγονός ότι είναι μεγάλος σταρ του Hollywood, ο Πιτ είναι «ένας ταπεινός και ευγενικός άνθρωπος». Πρόσθεσε, «Βρίσκεται σε ένα νέο κεφάλαιο της ζωής του, νομίζω».

Ένας ηθοποιός που είναι γνωστό ότι δεν συμπαθεί πολύ ο Πιτ είναι ο συμπρωταγωνιστής του στο «Συνέντευξη με έναν βρυκόλακα», Τομ Κρουζ.

«Πρέπει να καταλάβετε, ο Τομ και εγώ... περπατάμε προς διαφορετικές κατευθύνσεις», είπε κάποτε ο Πιτ για τον Κρουζ. «Είναι ο Βόρειος Πόλος, είμαι Νότια…Έρχεται κατά πάνω σου με μια χειραψία, όπου εγώ μπορεί να σε χαιρετίσω, μπορεί και όχι, ξέρεις;».