Ολοένα και περισσότερο φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη να είναι ζευγάρι με τον Χρήστο Μάστορα.

Η «φωτιά» άναψε, όταν το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM δημοσίευσε στο TikTok ένα βίντεο, στο οποίο χορεύει με το τραγούδι του Χρήστου Μάστορα και του Light, με τίτλο «Επιλογές».

Στη συνέχεια, πληροφορίες ήθελαν το ζευγάρι να περνά ένα ιδιαίτερο Σαββατοκύριακο στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής.

Τις προηγούμενες ώρες, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη απάντησε στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της ακολούθων και φυσικά η προσωπική της ζωή μονοπώλησε το ενδιαφέρον.

«Κολλητή πες τι τρέχει και με ποιον. Κάτι έχουμε στο νου μας», ήταν η ερώτηση follower με το νεαρό μοντέλο να απαντά με νόημα: «Θα σας πω όταν θα θέλω».

Τι απαντά ο Χρήστος Μάστορας

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Χρήστος Μάστορας και οι Melisses βρέθηκαν καλεσμένοι στο #PameParaliaProject του Κοσμοράδιο 95,1 και ο τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή.

Ο ίδιος αρνήθηκε ότι είναι σε σχέση αυτήν την περίοδο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν έχω σχέση όχι. Είμαι ελεύθερος».

Σχετικά με το αν τον ενοχλούν οι φήμες που κυκλοφορούν, απάντησε: «Δεν ξέρω αν είναι εμπόδιο. H αλήθεια είναι ότι δεν θέλω οι άνθρωποι που μπορεί να είναι φίλοι μου ή μπορεί να έχει ακουστεί κάτι επειδή μας είδαν κάπου μαζί να τους χρεώσουν εμένα. Δεν με πειράζει τόσο πολύ για τον εαυτό μου. Αυτό που με πειράζει είναι να εκτίθενται άνθρωποι χωρίς την άδεια τους».