Zευγάρι µε τον «απαγωγέα» της είναι η Αφροδίτη Λιάντου. Η γοητευτική πρωταγωνίστρια της επιτυχηµένης σειράς του Mega «Η γη της ελιάς» βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του συµπρωταγωνιστή της Αλέξανδρου Σκουρλέτη!

Είναι ο «Αλέξης» που καιρό τώρα, βάσει σεναρίου, την ταλαιπωρεί, αφού την έχει ερωτευτεί παράφορα. Ενας άρρωστος έρωτας από την πλευρά του, που τρόµαξε τη Μυρτάλη και την έκανε να φύγει όσο πιο µακριά µπορούσε.

123
 Μόνο, όµως, στη σειρά, γιατί στην πραγµατικότητα είναι πιο κοντά του από ποτέ. Η Αφροδίτη Λιάντου, λοιπόν, έχει αφήσει πίσω της το παρελθόν και έχει έρθει κοντά µε τον ηθοποιό Αλέξανδρο Σκουρλέτη. Λίγο πριν από την έναρξη της νέας σεζόν, οι συµπρωταγωνιστές στη σειρά και ζευγάρι στη ζωή γεµίζουν τις µπαταρίες τους ο ένας στο πλευρό του άλλου. Αυτές τις ηµέρες περνούν ξέγνοιαστες στιγµές στις Σπέτσες µε συνεργάτες και φίλους, λίγο πριν ξεκινήσουν και πάλι τα γυρίσµατα για τον δεύτερο κύκλο της σειράς.

Μάλιστα, ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης είχε τα γενέθλιά του και η Αφροδίτη Λιάντου µαζί µε τους Αντιγόνη Νεοφύτου, Ιφιγένεια Πιερίδου και Νίκο Μέλλο του τραγούδησαν στην αλλαγή της ηµέρας το «Happy Birthday». Το φλερτ ανάµεσά τους ξεκίνησε νωρίς, από τα πρώτα κιόλας γυρίσµατα, και όταν έγιναν ζευγάρι θέλησαν να µην το δηµοσιοποιήσουν.

Μόνο κάποιοι στενοί τους φίλοι και ελάχιστοι συνεργάτες το γνώριζαν, αφού ήθελαν να διαφυλάξουν τη σχέση τους, κρατώντας χαµηλούς τόνους, και όσο το δυνατόν γίνεται µακριά από τα φώτα της δηµοσιότητας.

Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης είναι µόλις 25 ετών και έχει καταφέρει να συζητηθεί έντονα µέσα από την επιτυχία του στη σειρά «Η γη της ελιάς». Ο ρόλος του Αλέξη, του απαγωγέα της Μυρτάλης, τον έκανε να ξεχωρίσει από την αρχή. Οπως και η σύντροφός του, διαθέτει µια πολύ ωραία φωνή και στο µέλλον θα ήθελε να ασχοληθεί µε τις µεταγλωττίσεις και τις εκφωνήσεις.

Το φλερτ στη σειρά, ο κεραυνοβόλος έρωτας, οι χαμηλοί τόνοι και οι διακοπές στις Σπέτσες