Θλίψη στον καλλιτεχνικό -και όχι μόνο- κόσμο σκόρπισε η είδηση θανάτου του Ρόμπερτ Ουίλιαμς. Ο αγαπημένος τραγουδιστής «έφυγε» από τη ζωή νικημένος από τον καρκίνο, σε ηλικία 73 ετών, τα ξημερώματα της Κυριακής 21 Αυγούστου.

 

Ένας από τους πιο στενούς φίλους και συνεργάτες του Ρόμπερτ Ουίλιαμς, υπήρξε ο Κώστας Τουρνάς. Κυψελιώτες και οι δύο, ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς και ο Κώστας Τουρνάς ήταν στενοί φίλοι από τα 12 τους χρόνια. Συνοδοιπόροι και στη μουσική, ήδη από τα χρόνια του γυμνασίου, άρχισαν να φτιάχνουν συγκροτήματα, μέχρι που έγραψαν ιστορία με τους θρυλικούς Poll το 1971.  Ο Κώτας Τουρνάς μίλησε στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και στην εκπομπή «Άρωμα Ζωής’ με τη Σπυριδούλα Τριάντου

 

«Παρακολούθησα τον αγώνα του όλο αυτό τον καιρό, ήταν  στωικός, υπομονετικός όπως πάντα, εξήντλησε τις αντοχές…  έτσι ήταν ποτέ του δεν γκρίνιαξε,  ποτέ  δεν  τον είδα νευριασμένο.  ήταν ένας άνθρωπος που στα  χειρότερα ήταν ψύχραιμος  και υπομονετικός και αυτό το ξέρουν όσοι ζήσαν μαζί του…» Ο Κώστας  Τουρνάς φανερά συγκινημένος  τονίζει πως ποτέ τους δεν τσακώθηκαν « αν και περάσαμε πολλές δοκιμασίες δεν διαφωνήσαμε ποτέ. Θα τον έχω ζωντανό μέσα στη ψυχή μου» ολοκληρώνει.