Η Ελένη Φουρέιρα με μία ανάρτηση στο Instagram εξέφρασε για πρώτη φορά δημόσια τον έρωτά της για τον σύντροφό της, Αλμπέρτο Μποτία.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, που επιλέγει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ξάφνιασε τους διαδικτυακούς της φίλους, όταν με μία φωτογραφία απαθανατίστηκε να φιλά τρυφερά τον σύντροφό της με φόντο το ηλιοβασίλεμα.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της άφησε μονάχα τη λέξη «εσύ» να συνοδεύει το ρομαντικό στιγμιότυπο. Όπως ήταν αναμενόμενο οι ακόλουθοί της άφησαν πλήθος από σχόλια και like, αποθεώνοντας το ερωτευμένο ζευγάρι.

Το ειδύλλιο της τραγουδίστριας και του ποδοσφαιριστή ξεκίνησε το μακρινό 2016 σε μια νυχτερινή έξοδο στα μπουζούκια, όπου εμφανιζόταν η τραγουδίστρια και η έλξη ανάμεσά τους έγινε αμέσως αισθητή στις παρέες τους και με τα χρόνια οι δυο τους κατάφεραν να διατηρήσουν τον δεσμό τους «αόρατο».

Το ζευγάρι απόλαυσε φέτος τις καλοκαιρινές του διακοπές και βρέθηκαν μαζί στα Χανιά της Κρήτης, με αφορμή τον γάμο της Κόνι Μεταξά με τον Μάριο Καπότση.

View this post on Instagram

A post shared by Eleni Foureira (@foureira)