Η ∆ανάη Παππά απόλαυσε τη συναυλία της Αννας Βίσση, δίνοντας το δικό της ρεσιτάλ, χορεύοντας, µε το µπρίο και τη φινέτ σα της. Η πανέµορφη ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στον «Σασµό» του Alpha, βρίσκεται στην Πάρο µαζί µε τον σύντροφό της, Λάµπρο Λάζαρη, γνωστό επιχειρηµατία και ιδιοκτήτη του «Aspro Seaside» στον Αµπελά, όπου και εµφανίστηκε η απόλυτη Ελληνίδα σταρ. Οι δυο τους διασκέδασαν µαζί µε µεγάλη παρέα, ενώ δεν έλειψαν και οι εκατέρωθεν αφιερώσεις.

pappa

Η ∆ανάη Παππά και ο Λάµπρος Λάζαρης είναι ένα από τα πιο ερωτευµένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και δεν το κρύβουν.

Η σχέση τους µετρά πάνω από τρία χρόνια, ενώ οι δυο τους δηµοσιεύουν αρκετά συχνά εικόνες από τις εξορµήσεις τους, αλλά και την καθηµερινότητά τους.
Το όµορφο και ταιριαστό ζευγάρι λατρεύει τα ταξίδια - έχουν πάει µαζί στην Ισπανία, τη Γαλλία και την Κούβα.

Αυτή τη φορά επέλεξαν τη γειτονική στην Ελλάδα Ιταλία, και ειδικότερα την τρίτη µεγαλύτερη πόλη της χώρας, τη Νάπολη.

Επόµενος προορισµός τους ήταν τα ελληνικά νησιά, όπου πέρασαν λίγες ηµέρες µαζί µε τη Χριστίνα Χειλά-Φαµέλη, η οποία επίσης πρωταγωνιστεί στον «Σασµό», και τον Θανάση Τότσικα. Οι δυο τους περνούν καλά µε παρέα φίλων και δείχνουν να είναι πολύ δεµένοι.

Ο Λάµπρος Λάζαρης παρακολουθεί κάθε επαγγελµατικό βήµα της καλής του, τη στηρίζει και νιώθει περήφανος που έχει ξεχωρίσει για το υποκριτικό της ταλέντο.

Οσο για τη ∆ανάη Παππά, δέχεται τις συµβουλές του και πολλές φορές ζητάει τη γνώµη του για διάφορα ζητήµατα, αφού ως µεγαλύτερος έχει περισσότερη εµπειρία, ενώ και εκείνη τον στηρίζει σε κάθε του νέο επαγγελµατικό εγχείρηµα.

Oι αφιερώσεις στη συναυλία της Βίσση, τα ταξίδια στο εξωτερικό και ο γάμος, που μπορεί να περιμένει



Σε ό,τι αφορά το επόµενο βήµα στη σχέση τους, είναι κάτι που δεν το έχουν συζητήσει, διότι η ∆ανάη είναι µόλις 25 ετών. Νιώθει βέβαια πως έχει βρει τον άνθρωπό της, αλλά δεν βιάζεται να επισηµοποιήσουν τη σχέση τους.