Ένα από τα πιο καυτά θέματα της διεθνούς showbiz είναι τις τελευταίες μέρες ο χλιδάτος λευκός γάμο της Τζένιφερ Λόπεζ με τον Μπεν Άφλεκ.

Μάλιστα, η Τζένιφερ Λόπεζ έχει γίνει έξαλλη με ένα βίντεο που κυκλοφόρησε από το πάρτι του γάμου τους.

Ο δεύτερος γάμος του ζευγαριού έγινε μπροστά σε συγγενείς και φίλους και το ζευγάρι είχε ζητήσει από τους καλεσμένους να φορούν λευκά, έναν κανόνα που σεβάστηκαν όλοι.

Ωστόσο, υπήρξε κάποιο στοιχείο του γάμου που διέρρευσε παρότι το ζευγάρι το είχε απαγορεύσει ρητά.

Ειδικότερα, ένας από τους καλεσμένους έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο από τη στιγμή που η Λόπεζ φοράει το ένα από τα τρία νυφικά της και ερμηνεύει ένα τραγούδι χορεύοντας για τον Άφλεκ.

Η εκνευρισμένη ποπ σταρ τονίζει ότι αυτό το βίντεο αποτελεί παραβίαση ιδιωτικής στιγμής του ζευγαριού και ότι λήφθηκε χωρίς την άδειά τους.

Μάλιστα, ήταν τόσο μεγάλος ο εκνευρισμός της Λόπεζ, που εξέφρασε την απογοήτευσή της δημοσίως για το βίντεο που εξασφάλισε και δημοσίευσε το TMZ.

Η διαρροή υλικού από τον γάμο τους στη Τζόρτζια ήταν κάτι που τόσο η Λόπεζ όσο και ο Άφλεκ είχαν απαγορεύσει αυστηρά στους καλεσμένους τους. Ωστόσο, κάποιος δεν σεβάστηκε την επιθυμία τους.

Η 53χρονη τραγουδίστρια εξέφρασε την απογοήτευσή της με ανάρτηση στο instagram αφού το κλιπ, το οποίο αρχικά έλαβε το TMZ την Παρασκευή κατέληξε να γίνει viral.

«Αυτό λήφθηκε χωρίς άδεια. Tελεία. Και όποιος το έκανε εκμεταλλεύτηκε την ιδιωτική μας στιγμή», έγραψε η Λόπεζ σε μια ανάρτηση που διέγραψε στη συνέχεια.

Η τραγουδίστρια του «On the Floor» είχε ακόμη και τη βοήθεια εφεδρικών χορευτών, καθώς ο νέος της σύζυγος κοίταζε καθισμένος σε μια καρέκλα. Μάλιστα, στο βίντεο η ίδια ερμηνεύει ένα αδημοσίευτο τραγούδι της σύμφωνα με το Billboard.


Οι συμφωνίες εμπιστευτικότητας

Η JLo αποκάλυψε ότι οι καλεσμένοι έπρεπε να υπογράψουν συμφωνίες εμπιστευτικότητας, όταν παρευρέθηκαν στον εορτασμό του ζευγαριού το περασμένο Σαββατοκύριακο στο κτήμα του Άφλεκ στη Τζόρτζια.

«Δεν ξέρω από πού πήρατε το βίντεο αφού είχαμε συμφωνίες εμπιστευτικότητας και ζητήσαμε από όλους να μην μοιραστούν τίποτα από τον γάμο μας», έγραψε.

«Αυτή ήταν η επιλογή μας», επισημαίνει στην ανάρτησή της.

Η ηθοποιός πρόσθεσε ότι οτιδήποτε επιλέξει να μοιραστεί από τον γάμο της θα κυκλοφορήσει μέσω του newsletter της «On The JLO», όταν θα είναι έτοιμη.


Το chandelier νυφικό που εντυπωσίασε

Στο απαγορευμένο βίντεο που δημοσιεύτηκε παρά τη θέλησή της, η Jlo φοράει το εμπνευσμένο από πολυέλαιο νυφικό της, που ήταν διακοσμημένο με χιλιάδες διαδοχικές σειρές από μαργαριτάρια. Τριάντα τεχνίτες πέρασαν 700 ώρες κεντώντας το chandelier νυφικό στο χέρι με μικροσκοπικά στολίδια με μαργαριτάρια και κρύσταλλα Swarovski από τον οίκο Ralph Lauren.

Το πρώτο νυφικό της Λόπεζ, αυτό που φορεσε για να περπατήσει στον λευκό διάδρομο, ήταν ένα twist στο κλασικό φόρεμα του Ralph Lauren με το ζιβάγκο.

Πάνω από 1.000 μαντήλια και 500 μέτρα ύφασμα κόπηκαν σε βολάν για να φτιάξουν μια αιθέρια εκδοχή του κλασικού εφαρμοστού φορέματος με ψηλό λαιμό του Ralph Lauren. Στη συνέχεια, τα βολάν στερεώθηκαν με το χέρι, δημιουργώντας μια ογκώδη, ρομαντική φούστα με ουρά. Το μανίκι ήταν ένθετο με βολάν.

Επιπλέον, η Τζένιφερ Λόπεζ φόρεσε ένα μακρύ πέπλο.

Η νύφη φόρεσε αστραφτερά κοσμήματα Mikimoto αξίας σχεδόν 100.000 δολαρίων, συνδυάζοντας λευκά σκουλαρίκια με μαργαριτάρια και διαμάντια με ένα ασορτί δαχτυλίδι.

Στο νυφικό της μακιγιάζ είχαν τονιστεί τα μάτια δίνοντας λάμψη στην εσωτερική γωνία και τονίζοντας σημεία με highlighter, ενώ επέλεξε ένα nude κραγιόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αμέσως μετά τον γάμο του, το ζευγάρι ταξίδεψε στην Ιταλία όπου πέρασαν τον δεύτερο μήνα του μέλιτος.