Ο Γιάννης Μπέζος βρέθηκε καλεσμένος στον καναπέ του «Στούντιο 4» και μίλησε για όλους και για όλα.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην πορεία του, στις επιτυχίες και τις αποτυχίες του αλλά και στην τηλεόραση.

«Επιτυχία είναι η διάρκεια. Αν κάτι δεν πάει καλά εκείνη τη στιγμή είναι ένα δείγμα αλλά αν δεν καταγράψει στη μνήμη και την καρδιά δεν έχει νόημα» είπε εξηγώντας τι σημαίνει για εκείνον η επιτυχία

Μιλώντας για τον διαχρονικό διαχωρισμό ποιοτικών και εμπορικών ηθοποιών δήλωσε πως «Οι διαχωρισμοί ποιοτικού και εμπορικού είναι άθλιοι. Πρέπει να είμαστε σοβαροί απέναντι στον κόσμο και να κοιτάξουμε να κάνουμε καλή δουλειά».

Αναφέρθηκε ακόμη στη συντηρητική τηλεόραση και στο πώς η εκπαίδευση αποθαρρύνει τα νέα παιδιά.

Ο ίδιος δεν δηλώνει αλαζόνας. Παρ΄όλα αυτά δεν ήταν ποτέ στις επιδιώξεις του να είναι αρεστός στον κόσμο σε αντίθεση με μεγάλη μερίδα του κόσμου.

«Πρέπει να εννοούμε όσα λέμε για να γίνουμε αρεστοί σε κάποιους οι οποίοι «Αυτοί που γράφουν στο διαδίκτυο είναι ο νέος στρατός κατοχής. Οι οποίοι είναι απρόσωποι δηλαδή και ανύπαρκτοι, χωρίς υπόσταση».

«Με ενδιαφέρει τι λέει ο άλλος αλλά θέλω να ακούω ένα επιχείρημα. Δεν μπορώ να είμαι όμηρος των διαθέσεων των άλλων. Είμαι περήφανος που είμαι μειοψηφία, έχω μοχθήσει σε αυτό και νομίζω ότι οι άνθρωποι το εξετίμησαν. Αν υπάρχουν άνθρωποι που ενοχλούνται σημαίνει ότι έκανα καλά τη δουλειά μου».

Σε ερώτηση για το αν είχε αποτυχίες στην καριέρα του απάντησε:


«Δεν είχα ποτέ καραμπινάτη αποτυχία. Υπήρχαν πράγματα που δεν επικοινώνησα καλά. Την αποτυχία τη φορτώνομαι εγώ.  Όποιος έχει το όνομά του πρώτο, έχει την ευθύνη. Αυτά ότι ο κόσμος δεν ήρθε στο θέατρο και φταίει η ταξιθέτρια είναι γελοιότητες».

Τέλος, μίλησε για τη συμμετοχή του στη νέα σειρά της ΕΡΤ με τίτλο «Τα νούμερα» αλλά και για την εκπομπή που θα αναλάβει στο Open.


«Θα καταπιαστούμε με κάτι μουσικό στο Open και φιλοδοξώ ότι θα δημιουργήσουμε ένα δίωρο που θα μπορεί να μπει με ένα τρόπο ο θεατής και ακροατής και να μάθει τι ήταν αυτό που γέννησε τα τραγούδια που ακούει».