Σοκ στο Χόλυγουντ από τον ξαφνικό θάνατο της νεαρής ανερχόμενης ηθοποιού Τσάρλμπι Ντιν.

Κανείς δε θα μπορούσε να φανταστεί ότι τελευταία φόρα που η ανερχόμενη ηθοποιός Τσάρλμπι Ντιν θα εμφανιζόταν δημόσια, θα ήταν στο κόκκινο χαλί των Καννών.

 Η 32χρονη Ντιν που έφυγε από τη ζωή λόγω ξαφνικής ασθένειας, συμμετείχε στην ταινία «Τρίγωνο της Θλίψης» και είχε βραβευθεί με τον «Χρυσό Φοίνικα».

 Μεγάλο μέρος της ταινίας γυρίστηκε στη Χιλιαδού της Εύβοιας.

 Η ταλαντούχα ηθοποιός πέθανε τη Δευτέρα στη Νέα Υόρκη των Ηνωμένων Πολιτειών.

 Στην ταινία, η Ντιν είχε τον ρόλο του μοντέλου που με τον σύντροφό της βρίσκονται καλεσμένοι σε ένα πάρτι πλουσίων σε πολυτελές γιοτ, μόνο που τα πράγματα ξαφνικά πάνε στραβά.

 Ο θάνατός της ήρθε λίγες εβδομάδες πριν από την κυκλοφορία της σατιρικής κωμωδίας «Τρίγωνο της Θλίψης», που αναμενόταν να την βάλει στον «χάρτη» των σταρ.

 Πριν από τέσσερις μήνες αρραβωνιάστηκε τον Λουκ Βόλκερ, ενώ πριν από λίγο καιρό της έκανε πρόταση γάμου στον ίδιο δρόμο του Μανχάταν που το ζευγάρι είχε δώσει το πρώτο του φιλί.

 Η Τσάρλμπι Ντιν γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής, ενώ στα 12 της υπέγραψε συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων.

 Γνωστή έγινε από τη σειρά «Black Lightning», ενώ έχει παίξει στις ταινίες «Death Race», «Don’t Sleep» και «Blood in the Water».