Θλίψη έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση του θανάτου της ηθοποιού, Φρύνης Αρβανίτη, που έγινε ιδιαίτερα γνωστή από τις ελληνικές βιντεοκασέτες της δεκαετίας του ’80.

Ένας από αυτούς που αποχαιρέτισαν την ηθοποιό, ήταν ο Γιώργος Κωνσταντίνου, με τον οποίο μοιράστηκαν μια από τις πιο ιστορικές σκηνές στον ελληνικό κινηματογράφο, αυτήν στην ταινία «The Κόπανοι», με την ατάκα: «Χέλι! Όλο γλιστράς!».

Ο ηθοποιός με ανάρτησή του στο Facebook ανέφερε: «Στην Φρύνη χρωστάω την "αιωνιότητα" της αγαπημένης πλέον ατάκας από το The Κόπανοι. Όπως της χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί ήταν από τους ελάχιστους του χώρου με ειλικρινές χαμόγελο. Φίλη μου Φρύνη… "ξεγλίστρησες"… στο καλό».

Δείτε την ανάρτηση



Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:


Το δυσάρεστο γεγονός έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών έγραψε: «Με μεγάλη θλίψη μάθαμε μόλις από την κόρη της ότι έφυγε από κοντά μας ή αξιαγάπητη φίλη και συνάδελφος Φρύνη Αρβανίτη μετά από μεγάλη μάχη με τον κορoναϊό…  Ένα καλοκάγαθο πλάσμα, ακομπλεξάριστη, που έδωσε τόσους σπαρταριστούς ρόλους στο Θέατρο και την τηλεόραση! Πάντα με τον καλό λόγο ήταν για όλους! Καλό ταξίδι αγαπημένη μας Φρύνη…».