H Μαρία Τζομπανάκη έκανε ποδαρικό στο «Happy Day» του ALPHA με την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η δημοφιλής ηθοποιός που αγαπήθηκε ιδιαίτερα το περασμένο έτος με τον πρωταγωνιστικό ρόλο της «Καλλιόπης» στον «Σασμό», μίλησε στην εκπομπή και αναφέρθηκε στις εξελίξεις της σειράς, ενώ παράλληλα σχολίασε και την ενδυμασία του χαρακτήρα της Καλλιόπης, την οποία έχει επιμεληθεί η ίδια, βασισμένη στις γνώσεις της για την κρητική παράδοση.

Τα γυρίσματα για τη νέα σεζόν του «Σασμού» έχουν ήδη ξεκινήσει από τον Ιούνιο και οι εξελίξεις μαίνονται καταιγιστικές. Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός «οι εξελίξεις θα είναι πολλές. Θα υπάρχουν εκπλήξεις. Κάπου διάβασα ότι ξέρουμε τι θα συμβεί. Κανείς όμως δεν γνωρίζει όλα όσα συμβαίνουν».

Όσον αφορά στα δημοσιεύματα που θέλουν την «Καλλιόπη» να αυτοκτονεί για να εξιλεωθεί από τα κρίματά της. η Μαρία Τζομπανάκη ξεκαθάρισε, πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Για τον ρόλο της «Καλλιόπης Σταματάκη» και για την περιβολή της, την οποία η ίδια επέλεξε, ανέφερε: «Οι γυναίκες αυτές δεν βγαίνουν χωρίς τζεμπέρι, το οποίο δηλώνει πένθος και κλείσιμο.

Αν βγουν χωρίς μαντίλι και με κοντό μανίκι, δείχνουν ότι είναι ανοιχτές για να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους. Αυτό είναι ένα μήνυμα. Αυτά τα ξέρω πολύ καλά γιατί με ενδιέφερε η παράδοση και η συνήθειες του τόπου μου».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: