Tο All Star Survivor αναμένεται να ξεκινήσει στις 27 Δεκεμβρίου 2022. Οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει με τον Ατζούν, να θέλει να παρουσιάσει ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και να σαρώσει στα νούμερα τηλέςθέασης.


Γι’ αυτό το λόγο, ο παραγωγός του Survivor προσπαθεί με όλα τα μέσα να πείσει όλους τους παίκτες που θεωρήθηκαν οι καλύτεροι των προηγούμενων κύκλων του ριάλιτι επιβίωσης. Ο Ατζούν είναι αποφασισμένος να «μαζέψει» όλα τα μεγάλα ονόματα του παρελθόντος για να ταξιδέψουν και πάλι στον Άγιο Δομίνικο.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Στάθης Σχίζας, ο Σάκης Κατσούλης, η Κατερίνα Δαλάκα και ο Ηλίας Γκότσης, ως νικητές των Survivor είναι οι πρώτοι που ο Ατζούν θέλει να έχει μέσα στο All Star Survivor. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, ο Τούρκος παραγωγός έπεισε τελικά τον Ντάνο, ενώ με τον Κατσούλη τα είχε βρει από την πρώτη μέρα.

Οι 24 παίκτες toy All Star Survivor

Ο Άγιος Δομίνικος θα «γεμίσει» με πολύ δυνατούς παίκτες εάν τελικά οι οικονομικές απαιτήσεις των συγκεκριμένων παικτών κινηθούν σε λογικό επίπεδο. Οι 24 παίκτες όμως, θα αποτελέσουν το πιο δυνατό Survivor που έχει πραγματοποιηθεί μέχρι στιγμής αλλά και το πιο ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα dokari.gr, οι επικρατέστεροι που θα απαρτίσουν τις δύο αρχικές 12άδες.

Οι παίκτες που θα διεκδικήσουν μια θέση στους 24

Γιάννης Σπαλιάρας
Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης
Κωνσταντίνος Βασάλος
Κώστας Αναγνωστόπουλος
Τριαντάφυλλος
James Καφετζής
Νίκος Μπάρτζης
Αλέξης Παππάς
Ηλίας Μπόγδανος
Γιωρίκας Πιλίδης
Σπύρος Μαρτίκας
Γιώργος Κοψιδάς
Αρης Σοϊλέδης
Ευριδίκη Βαλαβάνη
Ειρήνη Παπαδοπούλου
Άννα Μαρία Βέλλη
Κάτια Ταραμπάνκο
Μαριαλένα Ρουμελιώτη
Μυριέλλα Κουρεντή
Ασημίνα Χατζηανδρέου
Ευριδίκη Παπαδοπούλου
Ελευθερία Ελευθερίου
Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου