Μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Νατάσσα Μποφίλιου στην κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη” και τον Άρη Καβατζίκη.

Η ερμηνεύτρια αναφέρθηκε με πολύ όμορφα και τρυφερά λόγια στον σύζυγό της με τον οποίο όπως είπε παραμένει ερωτευμένη μέχρι και σήμερα ενώ μίλησε και για την θέση που έχει η γυναίκα μέσα στην κοινωνία.

«Αν δε δουλέψουμε, δε μπορούμε να ζήσουμε. Δεν έχω την πολυτέλεια να παρατήσω τα πάντα για τρεις μήνες και να κάνω ταξίδια. Κάθε άνθρωπος φτιάχνει τη ζωή του και τις επιλογές του σύμφωνα με αυτά που είναι σημαντικά γι’ αυτόν και απαραίτητα. Δεν έχω πολύ διλήμματα στη ζωή μου. Δε θέλω να έχω μια φωνή μέσα μου που να μου λέει, “γιατί το έκανες”.

Τον άνθρωπό μου τον παρατηρώ και με εκπλήσσει κάθε φορά και με συγκινεί, με συγκλονίζει. Μου αρέσει, είμαι πολύ ερωτευμένη μαζί του. Μου αρέσει ο τρόπος που κινείται και υπάρχει μέσα στον χώρο οπότε τον παρατηρώ. Κλείνουμε δέκα χρόνια μαζί. Παντρευτήκαμε την ίδια μέρα που τα φτιάξαμε. Ήταν σίγουρα η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου και νομίζω και του Χρήστου» είπε η Νατάσσα Μποφίλιου.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην σχέση που έχει η ίδια με τις γυναίκες και την θέση που κατέχουν μέσα σε μια κοινωνία λέγοντας: «Τις γυναίκες τις λατρεύω. Έχω μια αίσθηση ότι οι γυναίκες ξέρουμε πολλά χρόνια τι μας πονάει απλά δε βρίσκαμε τις κατάλληλες λέξεις για να το εξηγήσουμε στους υπόλοιπους. Εγώ άργησα πάρα πολύ να καταλάβω όλα αυτά που μου έχουν συμβεί πως λέγονται, ότι όλο αυτό λέγεται πατριαρχία. Ασχολήθηκε ποτέ κανείς σε ένα σχολείο με το τι ρούχα φοράει ένα αγόρι; Ασχολήθηκαν όμως πάρα πολλοί δάσκαλοι και γονείς με το τι ρούχα φοράει ένα κορίτσι».