Με αφορμή τον ρόλο της ως Κλυταιμνήστρα η Ιωάννα Παππά μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και τη δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου. Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην πρόσφατη απώλεια της μητέρας της που της στοίχισε αρκετά εξηγώντας πόσο έχει επηρεαστεί.

«Ντρεπόμουν πάρα πολύ να ανεβάσω οτιδήποτε προσωπικό πριν και μάλιστα συγκεκριμένα η μητέρα μου είχε μπει στο facebook και το είχε λατρέψει. Επικοινωνούσε με πάρα πολύ κόσμο γιατί ήταν ένας ιδιαίτερα επικοινωνιακός άνθρωπος. Τη μάλωνα πολύ γι’αυτό. Δεν ήθελα να εκθέτει τίποτα σε σχέση με εμάς. Το έχω μετανιώσει πάρα πολύ αυτό γι’ αυτό τώρα το κάνω εγώ για εκείνη. Δε θα εκθέσω πολλά πράγματα αλλά το κάνω λίγο γιατί της το χρωστάω» ανέφερε αρχικά η ηθοποιός.

«Η απώλεια της μητέρας μου δεν είναι εύκολο πράγμα. Θέλει χρόνο. Υπάρχουν σκαμπανεβάσματα σε αυτές τις καταστάσεις. Νομίζω ότι είναι ένα γεγονός που δε μπορείς να το ξεπεράσεις ποτέ απλά το δουλεύεις και εξελίσσεται σε κάτι άλλο μέσα στα χρόνια. Επειδή είναι πολύ φρέσκο νομίζω ότι είμαι ακόμα στο στάδιο που παλεύω με την αποδοχή. Πλέον έχω γίνει πιο υπερπροστατευτική απέναντι στον μπαμπά μου και καμιά φορά ίσως το παρακάνουμε σαν οικογένεια και λέμε πιο συχνά ο ένας στον άλλο πόσο αγαπιόμαστε» είπε στη συνέχεια η Ιωάννα Παππά.