Ο Μιχάλης Οικονόμου φιλοξενήθηκε στο «Στούντιο 4» με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και μίλησε για το σύμφωνο συμβίωσης που έκανε με το σύντροφό του, εκφράζοντας παράλληλα την απορία του για τη διάσταση που πήρε στα media.

Δεν το περίμενα ότι θα πάρει τέτοια έκταση

«Δεν κάναμε event, σε μια συμβολαιογράφο πήγαμε δύο άτομα με τον δικηγόρο. Δεν το περίμενα ότι θα πάρει τέτοια έκταση. Μοιράστηκα τη χαρά μου στο Instagram και έγινε μεγάλος χαμός.

Ναι, χάρηκα. Γιατί ο οποιοσδήποτε να λέει ότι παντρεύτηκε και να το μοιράζεται με τους φίλους του και το κοινό και να μην το κάνω εγώ; Μου βγαίνει ένα παράπονο. Αυτό έχουμε αυτή τη στιγμή, αυτό κάναμε» ανέφερε ο Μιχάλης Οικονόμου.

«Δεν μπορώ να μην μιλώ για εμένα αλλά έχει πάρει πολύ μεγάλη διάσταση κι αναρωτιέμαι ώρες ώρες μήπως κάνει κακό στη δουλειά μου και την καπελώνει.

Τώρα πια δεν υπάρχει γυρισμός. Η αλήθεια είναι ότι πλέον προσπαθώ να είμαι φειδωλός σε αυτό το κομμάτι γιατί ό,τι έχω πει υπάρχει γραμμένο. Αν βοήθησα να γίνει λίγο πιο ορατό αυτό το θέμα, που χρειάζεται να γίνει, το έκανα. Δεν έχει νόημα να συζητάω τα ίδια» τόνισε ο Μιχάλης Οικονόμου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: