Νέο επεισόδιο βίας μεταξύ των Light, Snik και των crew τους έλαβε χώρα, με την κατάσταση να θυμίζει πλέον… συμμορίες, παρά δύο ασχολούνται με τη μουσική και έχουν κόντρα μεταξύ τους.

Από τα MAD VMA και μετά, η κατάσταση έχει ξεφύγει και σύμφωνα με αναρτήσεις που έγιναν από τους δύο το τελευταίο 24ωρο, ο Snik έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα, ο Light ανέβασε σε story του μια φωτογραφία του πρώτου, στην οποία απεικονίζεται πεσμένος στο έδαφος και πολύ χτυπημένος την οποία λίγο αργότερα έσβησε, αλλά έσπευσε να εξηγήσει τι συμβαίνει.

«Μην κάνεις τον μάγκα γιατί δεν είσαι»

«Το έσβησα το story. Το έσβησα! Κάτσε καλά για να μην ανεβάσω όλο το βίντεο. Όλα καλά! Να είσαι γερός. Πολύ τον μάγκα μην κάνεις, κατάλαβες; Επειδή δεν είσαι μάγκας. Εγώ δεν ενοχλώ κανέναν τόσο καιρό αλλά βγαίνεις και λες… ενώ σου είπα δεν θα σε πειράξω. Σου είπα όλα καλά όταν σε πέτυχα στο αεροπλάνο εκείνη την ημέρα. Σου είπα όλα καλά, έλα να το λήξουμε.

Έχουμε το βίντεο ένα λεπτό να τρως κλωτσομπούνια και να κλαις και να λες ‘σας παρακαλώ μη με βαράτε’. Μην προκαλείς ναι; Να βγει τώρα το βίντεο που σε δέρνουν 35χρονών άνθρωπο; Άμα με αγγίξεις θα πεθάνεις λες στα τραγούδια και τρως χλέπες και κλωτσομπούνια στο πάτωμα», είπε χαρακτηριστικά.


Η απάντηση του Snik

Ο Snik δεν έμεινε χωρίς να απαντήσει και επιβεβαίωσε πως του έγινε ένα «πέσιμο» στη Θεσσαλονίκη, με 20 άτομα να τον περικυκλώνουν, ενώ ήταν με φίλο του.

«Μάγκες καλησπέρα! Τι λέει; Έχω πάρει πολλά μηνύματα για ένα σκηνικό που έγινε Σαλόνικα, που καθόμουν εγώ και ένας φίλος μου και ήρθαν 20 άτομα και σήκωσαν χέρι… Είναι η τελευταία φορά που μιλάω για τσακωμούς, για beefs από το ίντερνετ. Έχει καταντήσει αηδία η φάση. Σε όσους νοιαστήκαν αν είμαι καλά και το τι έγινε, ένα μεγάλο ευχαριστώ. All good και τα λέμε 15 του μήνα στο Λονδίνο. Και όσο περί βίντεο, περί φώτο, αν νομίζετε πως θα με κουνήσετε έστω και λίγο, τόσα χρόνια δεν με έχετε κουνήσει. Είστε πάρα πολύ γελασμένοι. Έχουμε και εμείς βίντεο με τα φιλαράκια σου και τα καμώματά σου. Don’t worry… Και κάτι τελευταίο. Δεν είναι τυχαίο πως μετά τα βραβεία έχουν γίνει τόσοι τσακωμοί τυχαία σε μαγαζιά. Μπορείτε να σκεφτείτε μόνοι σας. Karma is a bitch, όμως» ακούγεται να λέει.