Τη Ζενεβιέβ Μαζαρί τη φετινή τηλεοπτική σεζόν θα τη δούμε σε ρόλο παρουσιάστριας στο Asia Express μαζί με τον Πέτρο Πολυχρονίδη με την πρεμιέρα του παιχνιδιού να είναι προγραμματισμένη για τις 30/9.

Οι τηλεοπτικές κάμερες τη συνάντησαν σε βραδινή της έξοδο και εκείνη αποκάλυψε πως το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι μια εμπειρία που θα ήθελε να ξαναζήσει ενώ αναφέρθηκε και στο GNTM στο οποίο δε θα συμμετέχει για πρώτη φορά λέγοντας πως είναι ένα πρότζεκτ που της λείπει.

«Θα το παρακολουθήσω το GNTM και πλέον πολύ πιο χαλαρή, δεν έχω κανένα άγχος και καμία ευθύνη. Τη Σοφία Χατζηπαντελή την περιμένω πως και πως. Τη βρίσκω πολύ ενδιαφέρουσα, Η πορεία της στο εξωτερικό και αυτά που κάνει, θεωρώ ότι είναι πράγματα που πρέπει να τα δούμε. Θέλω να ακούσω την άποψή της» είπε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Όσο για το αν έχει στείλει ευχές στη Βίκυ Καγιά για καλή αρχή, απάντησε: «Στις 19 είναι η πρεμιέρα ε; Δε στέλνεις τρεις μήνες πριν φαντάζομαι».

Σε άλλο σημείο η Ζενεβιέβ Μαζαρί είπε: «Δεν πειράζει που δε λείπει στη Βίκυ η προηγούμενη κριτική επιτροπή. Εμένα μου λείπει το GNTM γιατί το αγάπησα. Λάτρεψα και το Asia Express, θα ήθελα να ξαναπάω».