Επεισοδιακά ολοκληρώθηκε το τελευταίο σόου της περιοδείας «Chromatica Ball» της Lady Gaga στο Μαϊάμι, αφού ξέσπασε καταιγίδα με κεραυνούς γύρω από το Hard Rock Stadium, όπου πραγματοποιήθηκε η performance της.

Η ποπ σταρ δεν μπόρεσε να κρύψει τη θλίψη της μετά την ακύρωση της συναυλίας, δημοσιεύοντας μάλιστα ένα βίντεο στο οποίο απευθυνόμενη στους θαυμαστές της, δεν μπορεί να σταματήσει να κλαίει.

«Προσπαθήσαμε πραγματικά να τελειώσουμε το σόου απόψε στο Μαϊάμι, αλλά δεν μπορέσαμε, γιατί ακόμα και όταν σταμάτησαν οι βροχές, υπήρχαν αστραπές που χτυπούσαν το έδαφος τόσο κοντά μας» είπε η Lady Gaga.



Εκτός από την απότομη καταιγίδα που διέκοψε τη live εμφάνιση της τραγουδίστριας, τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τις τελευταίες ώρες, βίντεο με την drag queen που μοιάζει στη Gaga.

Η Penelopy Jean, η οποία είναι γνωστή στη Βραζιλία για τις εμφανίσεις της ως Lady Gaga, μπέρδεψε όσους εξέρχονταν της συναυλίας. Η drag queen περπατούσε στο πλήθος, για να βγει από τον συναυλιακό χώρο μετά τη διακοπή του σόου, αλλά οι δρόμοι της άνοιξαν διάπλατα, για να περάσει, σαν μία άλλη σταρ.

Ο λόγος είναι ότι μεγάλο μέρος από το κοινό, νόμιζα ότι ανάμεσά τους περπατούσε η Lady Gaga. Πολλοί ήταν αυτοί που σήκωσαν τα κινητά τους για να απαθανατίσουν την αγαπημένη τους τραγουδίστρια από τόσο κοντά.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι εκτός από τους φαν μπερδεύτηκαν και οι σεκιούριτι, οι οποίοι έτρεξαν να την προστατεύσουν. Εκείνη άρχισε να φωνάζει ότι «Δεν είμαι η Lady Gaga, είμαι μία drag queen» και χρειάστηκε να το επαναλάβει περισσότερες φορές για να ακουστεί. Όταν ο σεκιούριτι την άκουσε, δυσκολεύτηκε να αποδεχτεί τη μεγάλη  ομοιότητα των δύο γυναικών. «Θεέ μου, Τι στο @@@;» λέει ο άνδρας κοιτώντας έκπληκτος την Penelopy Jean.

 

Το βίντεο αναρτήθηκε μέσα από την πλατφόρμα του TikTok και απέσπασε μέσα σε λίγες ώρες, εκατομμυρία προβολές.

@penelopyjean The moment when security realized I was not Lady Gaga 😅🤣 #Gaga #LadyGaga #ChromaticaBall ♬ som original - Penelopy Jean














Η ανάρτηση της drag queen




Μέσα από τα δικά της social media, η Penelopy Jean ανάρτησε το ίδιο βίντεο και ακόμη ένα από την ίδια μέρα, στο οποίο την μπερδεύουν ξανά με τη διάσημη τραγουδίστρια, αλλά μέσα στον συναυλιακό χώρο. «Η μέρα που με πέρασαν για την Gaga στο σόου της Gaga και σταμάτησα το γήπεδο 😰 ήταν πολύ έντονο! Αλλά επέζησα χαχαχα είμαι καλά τώρα! 🙏🏻 Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας» έγραψε η Jean.