Ένα από τα πρόσωπα που έχουν συζητηθεί περισσότερο από το νέο κύκλο επεισοδίων του GNTM, που μόλις ξεκίνησε, είναι η «Τίτσα από τον Διόνυσο», όπως συστήθηκε στην οντισιόν, μια χορεύτρια 79 χρονών, που μεγάλωσε στην Αμερική. Η ίδια αφηγήθηκε στο σχετικό βίντεο ότι είχε ανοίξει δύο σχολές χορού, μία στην Κυψέλη και μία στην Κηφισιά: «Για μένα ο χορός είναι έκφραση ψυχής. Το μεγάλο μου όνειρο ήταν να είμαι στη σκηνή.

«Έχω γλεντήσει πάρα πολύ στη ζωή μου και έχω κατορθώσει πράγματα που ήθελα. Όταν βγαίνουμε με την κόρη και τις εγγόνες μου και χορεύουμε, οι εγγόνες μου με φωνάζουν “σούπερ γιαγιά”. Τι πιο ωραίο από αυτό

Όταν δήλωσα στις φίλες μου ότι θα πάω στο GNTM, μείνανε με το στόμα ανοιχτό. Και τους είπα, μην τρομάζετε, θα πάω και θα περάσω και θα κοιτάξω να πάρω τέσσερα ναι».

Η κυρία Τίτσα βγήκε στη σκηνή αφού η κάμερα την έδειξε να αφηγείται μια ιστορία από το παρελθόν της, από συναυλία του Έλβις Πρίσλεϊ, όπου ήταν μια από τις φαν που είχαν σκίσει τα ρούχα του βασιλιά της ροκ εν ρολ.

Μπροστά στην κριτική επιτροπή, είπε ότι ήταν οι εγγόνες της, 30 και 27 χρονών σήμερα, που τη “δήλωσαν” στο GNTM. «Δεν ξέρω αν μάθατε τα νέα, η ηλικία πλέον στη μόδα δεν έχει καμία σημασία», της είπε η Βίκυ Καγιά, προτού την πάρει μια σφιχτή αγκαλιά.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: