Τη γνώμη της για το GNTM μοιράστηκε η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στην επιθυμία της να συμμετάσχει στον διαγωνισμό μόδας σαν κριτής.

«Θα ήθελα να ήμουν κριτής και νομίζω ότι θα ήμουν σωστή. Δεν έχω λόγο να τους πω ψέματα», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, η ίδια θαυμάζει τις γυναίκες που βλέπει να συμμετέχουν στο σόου του Star και μάλιστα, ξεχώρισε μια συγκεκριμένη περίπτωση. Εκείνη της γυναίκας που τα πρωινά πηγαίνει στο σχολείο και τα βράδια δουλεύει σε απορριμματοφόρο.

«Εγώ θα έλεγα μπράβο της, αφού μπορεί να τα κάνει όλα αυτά. Η ομορφιά δεν έχει ηλικία, αρκεί να είναι φυσική. Τα πειράγματα δεν μου αρέσουν», δήλωσε.

Η 47χρονη Άννα εργάζεται σε απορριμματοφόρο, στο δήμο Χαλανδρίου. Όπως εξιστόρησε, σε μικρή ηλικία έφυγε από το σπίτι της, προκειμένου να γλιτώσει από την κακοποιητική συμπεριφορά του πατέρα της, όμως παντρεύτηκε έναν άνδρα που και ο ίδιος την κακοποιούσε, με αποτέλεσμα να χωρίσει και να μεγαλώνει μόνη της τα παιδιά της.

«Άννα δε θα πρέπει να είμαι εγώ το είδωλό σου. Εσύ είσαι το δικό μου. Σαν και εσένα δεν υπάρχει άλλη, να το ξέρεις. Είσαι το next top model της ζωής μου και της καρδιάς μου» είπε και έβαλε τα κλάματα η Βίκυ Καγιά.

Η 47χρονη άγγιξε ιδιαίτερα την καρδιά των κριτών οι οποία την πέρασαν στην επόμενη φάση.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: