Η Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε καλεσμένη στην «Ελένη» και μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για την επαγγελματική της συνεργασία με τον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη και την προσωπική της ζωή.

«Πολύ κόσμο ξάφνιασε το εξώφυλλο με τον Θοδωρή. Από μένα το περιμένεις, από τον Θοδωρή όχι. Αν δεν είχαμε να μιλήσουμε για τη δουλειά μας, δεν ξέρω αν θα μας βλέπατε μαζί. Ήταν μια φωτογράφηση για να επικοινωνήσω ένα νέο επαγγελματικό βήμα και μια συνεργασία, όχι μια οικογενειακή φωτογράφηση».

Η συνεργασία με τον Θοδωρή Μαροσούλη

Η συνεργασία της με τον Θοδωρή Μαροσούλη ξεκίνησε τυχαία: «Έχουμε πολλά κοινά, μοιάζουμε στο βάθος αλλά εκδηλωνόμαστε διαφορετικά. Στη δουλειά δεν έχουμε λόγο να διαφωνήσουμε. Πήρα ένα κείμενο το οποίο μου παρέδωσε, μου έβαλε deadline, του είπα να κρατήσει το παιδί, αφοσιώθηκα, μετάφρασα το κείμενο, το παρέδωσα».

Η ίδια συμπλήρωσε: «Έψαχνε να βρει ένα έργο φρέσκο που να μην έχει ξανανεβεί στο ελληνικό θέατρο. Του είπα “θέλω να δεις μια ταινία”, του έβαλα το “Τέλειοι Ξένοι”. Του άρεσε, του είπα ότι θα ήταν ωραίο έργο, πήρε τα δικαιώματα και το κάναμε. Ξεκίνησε χαλαρά, δεν ξέραμε ότι θα καταλήξει εκεί».

Η σχέση με την κόρη της

«Θέλει πρόγραμμα, αν μου το διαταράξεις ταράζομαι γιατί μετά δεν βγαίνει. Θέλει αυτοπειθαρχία. Ξεφεύγω, αλλά επειδή αποσυντονίζομαι ξέρω ότι το κόστος είναι μεγαλύτερο από το να μην το κάνω. Βάζω στόχους, έναν με δύο τον χρόνο, και λέω ότι θέλω να τους πετύχω. Όμως δεν έχει σημασία αν θα τους πέτυχω ή όχι. Η ικανοποίηση του να κυνηγάς έναν στόχο είναι το ίδιο δυνατή ακόμα και αν δεν τον πετύχεις».

Η δημοφιλής παρουσιάστρια είπε ότι περνά ποιοτικό χρόνο με την κόρη της, ενώ έχει βγάλει από τη ζωή της πράγματα που δεν τη «γεμίζουν».

«Θέλω τον ελάχιστο χρόνο που έχω να τον περάσω στο σπίτι μου με την οικογένειά μου».

Το ξέσπασμα για τα social media

«Βγες ρε και βάλε το όνομά σου, δεν έχεις τα κότσια να υπερασπιστείς την άποψή σου; Βγαίνεις και λες κάτι, βάλε το όνομά σου να δούμε αν θα έχεις το ίδιο θάρρος. Μου βγάζει πολύ… κοτέ όλο αυτό. Βγες με το όνομά σου, με το πρόσωπό σου και έλα να μιλήσουμε άμα θέλεις. Το να είσαι πίσω από ένα πληκτρολόγιο με ένα ψευδώνυμο, ότι τι; Δεν έχεις την ευθύνη των λόγων σου; Δεν μπορείς να αναλάβεις την ευθύνη της άποψής σου; Το θεωρώ πολύ δειλό, πάρα πολύ δειλό» τόνισε η Ελεονώρα Μελέτη.