Για ακόμα μία φορά η διεθνώς καταξιωμένη τραγουδίστρια, Madonna κατάφερε να προκαλέσει ποικίλα σχόλια στα social media και να βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων.
Από την πλευρά του το κοινό που την ακολουθεί πιστά αρκετές δεκαετίες τώρα, έχει εξοικειωθεί με τις προκλητικές της συμπεριφορές της.

Έτσι λοιπόν, η εκκεντρική τραγουδίστρια βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας με αφορμή τα παθιασμένα φιλιά και τις προκλητικές στάσεις της στο νέο της βίντεο κλιπ με τη ράπερ Tokischa, για το ρεμίξ του κομματιού «Hung Up».

Όπως θα ήταν αναμενόμενο, οι εικόνες από το σέξι βίντεο κλιπ έκαναν πολύ γρήγορα τον γύρο του διαδικτύου, με τα στιγμιότυπα να δείχνουν τη «βασίλισσα της ποπ», να απλώνει τα χείλη της πάνω στη ράπερ. Σε άλλο σημείο η ράπερ φαίνεται να σκύβει και να φιλάει την ευαίσθητη περιοχή της 64χρονης, με το πρόσωπο της να βρίσκεται ανάμεσα στα πόδια της Μαντόνα.

Η Μαντόνα για τις ανάγκες των γυρισμάτων έβαψε τα μαλλιά της κόκκινα, ενώ δεν έλειπαν οι αποκαλυπτικές εμφανίσεις και από τις δύο τραγουδίστριες.

Δείτε το βίντεο κλιπ

Χαμός στο Twitter

Οι χρήστες του twitter δεν άφησαν ασχολίαστο το συγκεκριμένο βίντεο κλιπ και πολύ σύντομα ξεσηκώθηκε κύμα αντιδράσεων. Οι περισσότεροι μάλιστα έκριναν πως το εν λόγω βίντεο κλιπ είναι χυδαίο.