Δεν έχουν τέλος οι εξελίξεις μετά το εξώδικο του επιχειρηματία του νυχτερινού κέντρου με τον οποίο θα συνεργαζόταν ο Διονύσης Σχοινάς μαζί με τον Γιώργο Μαζωνάκη. Ο δικηγόρος του επιχειρηματία, κ. Αγαπηνός επιβεβαίωσε στο Mega Καλημέρα ότι ο πελάτης του απέστειλε δύο εξώδικα στο ζευγάρι των καλλιτεχνών.

Το πρωί της Πέμπτης 22/9, ο δικηγόρος του Διονύση Σχοινά, Πέτρος Καϊμακάμης μίλησε για πρώτη φορά στο «Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκορδά.

«Φυσικά και θα απαντήσουμε. Θα υπάρξει πλήρης αντίκρουση στα αόριστα, πρωτοφανή, δύο εξώδικα. Μάλλον για το ένα εξώδικο του κ. Σχοινά. Η κα Γαρμπή δεν έχει καμία σχέση με το πρόγραμμα του Κέντρου Αθηνών. Είναι κάτι άλλο» ανέφερε αρχικά ο κ. Καϊμακάμης, o οποίος αποκάλυψε και το παρασκήνιο του “ναυαγίου” της συνεργασίας με τον Γιώργο Μαζωνάκη. Μάλιστα, όπως είπε θα στείλει και η δική τους πλευρά εξώδικο στον επιχειρηματία.

«Ειπώθηκαν ψέματα που ντράπηκαν και τα ίδια, μια και δεν ντρέπονταν τα στόματα που τα ‘λεγαν», έγραψε η Καίτη Γαρμπή στην ανάρτηση όλο νόημα, που τη συνόδευσε μάλιστα ένα emoji που κάνει εμετό.