Ελληνοφρένεια
Ελληνοφρένεια Θύμιος Καλαμούκης Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης
1-Xristos-Sintikai-gennise-h-laoura-me-kaisariki-1
Lifestyle

Χρήστος Σαντικάι: Η Λάουρα γέννησε με καισαρική - Δεν μπόρεσα να είμαι μέσα στον τοκετό

Ο τραγουδιστής πετάει στα σύννεφα μετά τη γέννηση του γιου του και δηλώνει ότι ήδη έχει γράψει τραγούδι για το μωρό τους.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν από χθες η Λάουρα Νάργες και ο σύντροφος της Χρήστος Σαντικάι που ήρθε στον κόσμο ο καρπός του έρωτα τους.

Μάλιστα ο ευτυχής πατέρας, φανερά συγκινημένος μίλησε σήμερα στις κάμερες του «Πρωινού μας» έξω από το μαιευτήριο, αναφερόμενος στα συναισθήματά του, αλλά και στην εμπειρία της γέννας, όπως ο ίδιος την βίωσε δίπλα στη γυναίκα του.

Έτσι κι αλλιώς ήταν γνωστό εδώ και μέρες ότι η Λάουρα Νάργες είναι στο μήνα της, αφού και ο ίδιος ο Χρήστος Σαντικάι το είχε παραδεχθεί μπροστά στις κάμερες, έχοντας ζητήσει μάλιστα και μια μεγάλη χάρη από τον ατζέντη του, σε περίπτωση που η γυναίκα του γεννούσε ενώ ήταν ο ίδιος εν ώρα εργασίας.


Οι πρώτες συγκινητικές δηλώσεις

«Πετάω, είμαι ερωτευμένος πολύ. Δόξα το θεό η Λάουρα είναι πολύ καλά και θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τον γιατρό μας, που μας στήριξε πάρα πολύ, γιατί ήταν μια ιδιαίτερη εγκυμοσύνη. Είμαι σοκαρισμένος, πρέπει να το ζήσεις για να το καταλάβεις. Η γέννα δεν ήταν προγραμματισμένη, αλλά ήταν πάνω στις μέρες μας. Η γέννα πραγματοποιήθηκε με καισαρική, όποτε δεν μπόρεσα να είμαι μέσα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: