Ο Γιώργος Λιανός μοιράζεται με τους ακολούθους του στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του, με τη μικρότερη κόρη του να έχει «κλέψει» τις εντυπώσεις.

Η μικρή Βαλέρια βρίσκεται στις περισσότερες από τις αναρτήσεις του παρουσιαστή, τις οποίες κάνει στο προφίλ του στο Instagram. Πριν από λίγες ώρες, ανέβασε ακόμη ένα χιουμοριστικό βιντεάκι, στο οποίο πατέρας και κόρη μεταμορφώθηκαν σε αγρότες.

Κάνοντας χρήση ειδικών φίλτρων του Instagram, ο Γιώργος Λιανός και η Βαλέρια εμφανίζονται με ψάθινα καπέλα και στάχυ στο στόμα. Της λέει μάλιστα, έχοντας αλλάξει τη φωνή του: «Να ανέβουμε στο χωριό να κάνουμε πρόβατα εντάξει;» και εκείνη του απαντά ναι χαμογελαστή.

Δείτε το βίντεο



Υπενθυμίζεται, ότι η Κωνσταντίνα Καραλέξη βάφτισαν πριν από μερικές μέρες τη μικρή και αρκετοί ήταν εκεί που τίμησαν το ζευγάρι με την παρουσία τους.

«Περιμέναμε αυτή τη μέρα με μεγάλη χαρά και ανυπομονησία! Ευχαριστούμε για την παρουσία σας και τις ευχές όλων! Να έχουν όλα τα παιδάκια μας υγεία και να είναι χαρούμενα» είχε αναφέρει ο Γιώργος Λιανός.

Δείτε την ανάρτησή του από τη βάφτιση