Δηλώσεις παραχώρησε ο Βασίλης Μίχας και αναφέρθηκε στην εικόνα του, αλλά και τις βουλιμικές τάσεις που είχε στο παρελθόν. Ο ηθοποιός που πρωταγωνιστεί φέτος στη «Γη της Ελιάς» μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» κι αρχικά, εξήγησε τι ρόλο έχει παίξει στη ζωή του η εξωτερική του εμφάνιση. Όπως είπε χαρακτηριστικά, «δεν τον επηρεάζει καθόλου το πώς τον βλέπουν οι άλλοι».

«Εάν κάποιος θέλει να με δει απλά σαν ένα ωραίο παιδί, πρόβλημά του», δήλωσε. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην περίοδο που ασχολούταν με το μόντελινγκ, αλλά και τις τάσεις βουλιμίας που αντιμετώπιζε. «Κάποια στιγμή, την περίοδο που έκανα μόντελινγκ, έχασα πολλά κιλά. Το πρόσωπό μου άνηκε σε μια κατηγορία, ήταν πιο baby face. Δεν ήθελαν τόσο αντρικό, χτιστό σώμα. Το σώμα "χτύπησε καμπανάκι". Είπε "αγόρι μου, τι κανεις; Θα πεθάνεις". Αμέσως μετά, άρχισα να έχω βουλιμικές τάσεις. Αναγνώρισα τι μου συνέβαινεκαι το έλυσα», είπε χαρακτηριστικά.

«Προσπάθησα να το περάσω μόνος μου, αλλά δεν το συνιστώ», συμπλήρωσε. Τέλος, τόνισε πως και οι άνδρες αντιμετωπίζουν τέτοιας φύσεως προβλήματα και θα έπρεπε να μιλούν για αυτό ανοιχτά.

«Είναι ωραίο να μιλάμε, ειδικά οι άνδρες. Έχουμε μάθει να μην εκφραζόμαστε τόσο πολύ, όταν μας δυσκολεύει κάτι. Το ίδιο άνδρας είσαι και τότε. Δεν χρειάζεται να κρυβόμαστε», σημείωσε κλείνοντας.