Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram επέλεξε η Δέσποινα Μοιραράκη κάνει μια έκκληση προς τους ανθρώπους των media το απόγευμα του Σαββάτου. Ειδικότερα, σύμφωνα με το zappit.gr η επιχειρηματίας και παρουσιάστρια του Cash or Trash στο STAR προχώρησε στη δημοσίευση ενός περιεκτικού πλην σημαντικού μηνύματος σαν ιστορία στα social media.

 Έτσι λοιπόν, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δέσποινα Μοιραράκη ζήτησε από τα ΜΜΕ να σεβαστούν την επιθυμία της. «Σήμερα στο κοιμητήριο, με αφορμή το 3μηνο μνημόσυνο του συζύγου μου, υπήρχαν δίπλα από το μνήμα δημοσιογράφοι με κάμερα».

 «Παρακαλώ ιδιαιτέρως όλα τα ΜΜΕ να σεβαστούν την επιθυμία μου να βιώνω την απώλεια του συζύγου μου χωρίς να συμμετέχουν στις προσωπικές μου στιγμές. Σας ευχαριστώ θερμά» έγραψε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Μοιραράκη στα social media.

Η Δέσποινα Μοιραράκη έχασε τον αγαπημένο της σύζυγο πριν τρεις μήνες και ζήτησε οι στιγμές που βιώνει την απώλεια αυτή να παραμείνουν προσωπικές, με την ίδια να μην μπορεί να κρύψει αυτό το ευαίσθητο κομμάτι της, που θέλει να το κρατήσει για τον εαυτό της. Η ίδια ωστόσο παραμένει ένας άνθρωπος ευαίσθητος και σε κοινωνικά ζητήματα.   Πρόσφατα, σε εμφάνισή της στην τηλεόραση μίλησε για το θέμα που έχει ξεσπάσει στο Ιράν, καθώς και η ίδια έχει ταξιδέψει στην χώρα.