Η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε χθες βράδυ στα γενέθλια του καλού της φίλου, Κώστα Σκουλικαράκη. Η τραγουδίστρια έκλεψε τις εντυπώσεις, καθώς επέλεξε να φορέσει ένα μίνι μαύρο φόρεμα με αποκαλυπτικό μπούστο, ποζάροντας στην αγκαλιά του συντρόφου της, Βασίλη Μπισμπίκη, μαζί με τον εορτάζοντα.

Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός είναι αχώριστοι και πολύ συχνά ανεβάζουν κοινές τους φωτογραφίες στα social media.


Ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της εγχώριας show biz. Το ζευγάρι πλέον κυκλοφορεί και δεν κρύβει τον έρωτά του.

Ο ηθοποιός πριν από μερικούς μήνες είχε μιλήσει στο περιοδικό «Down Town» τόσο για τη διάσταση που έχει στα media η προσωπική του ζωή όσο και την ίδια τη Βανδή και τη σχέση που έχουν μεταξύ τους.

Σε ερώτηση για το αν έχει αλλάξει η ζωή του, τους τελευταίους μήνες, μετά τη δημοσιοποίηση της σχέσης του με τη Δέσποινα Βανδή, ο Βασίλης Μπισμπίκης είχε απαντήσει: «Πάρα πολύ. Ήταν μεγάλη αλλαγή γιατί η Δέσποινα προέρχεται από έναν άλλο κόσμο», προσθέτοντας πως κατάφερε να συμβιβαστεί με τη δημοσιότητα: «Τώρα είμαι σε φάση που το παρατηρώ και αρχίζω κάπως να χαλαρώνω. Με τους ανθρώπους κυρίως χαλαρώνω γιατί είχα εκνευριστεί πάρα πολύ με τους δημοσιογράφους που με κυνηγούσαν».

Αναφορικά με το τι τον έκανε να την ερωτευτεί, ο ηθοποιός είπε: «Είναι φοβερός άνθρωπος. Είναι πολύ ειλικρινής, με βάθος που δε λειτουργεί με στερεότυπα. Είναι πάρα πολύ έξυπνη, έχει τρομερό χιούμορ, είναι ανοιχτόμυαλη και κυρίως έχει μια ψυχική ζεστασιά – αυτή κυρίως: η σύνδεση που έχω με την ψυχή της».

Η φωτογραφία που ανέβασε στα stories της η Δέσποινα Βανδή από τη νυχτερινή τους έξοδο: