Πρεμιέρα έκανε τη Δευτέρα 26/09/2022 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με το «The 2Night Show» και υποσχέθηκε μια σεζόν που θα κατευνάσει για λίγο τα βράδια της εβδομάδας.

«Η εκπομπή που κάνει θόρυβο και με αυτά που ακούγονται και με αυτά που λέγονται», είπε ο παρουσιαστής.

«Ξεκινάμε πάρα πολύ δυναμικά. Ελπίζω, αν και είμαστε σε έναν πλανήτη που βράζει, είμαστε εδώ για να κατευνάζουμε τις σκέψεις σας πριν κοιμηθείτε. Τα πράγματα δεν είναι απλά, θα τα κάνουμε» ήταν η πρώτη καλησπέρα για τη σεζόν.

Ο παρουσιαστής υποδέχτηκε, για πρώτη φορά στο «The 2Night Show», τον Νίκο Χατζηνικολάου. Σε μια σπάνια συνέντευξη, ο διακεκριμένος δημοσιογράφος και παρουσιαστής μιλάει για τα παιδικά του χρόνια, καθώς και για την επαγγελματική του πορεία, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της ζωής του. Για ποιο λόγο πήρε αποβολή στο σχολείο; Πότε αποφάσισε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία; Η φωνή του τι ρόλο έπαιξε στην καριέρα του; Ποια ήταν η αντίδραση του κοινού όταν αποφάσισε να αλλάξει τα χαρακτηριστικά γυαλιά οράσεως που φορούσε;

Επίσης, θυμάται σημαντικούς ανθρώπους που γνώρισε, τις αποκλειστικές συνεντεύξεις που εξασφάλισε, ενώ αποκαλύπτει άγνωστες ιστορίες από τη συνάντησή του με τον Μάνο Χατζηδάκι, τη Μελίνα Μερκούρη και τον Κωνσταντίνο Καραμανλή. Στη συνέχεια, αναφέρεται στην υπέροχη οικογένειά του και την επεισοδιακή πρόταση γάμου που έκανε στη σύζυγό του, Κρίστη Τσολακάκη.

Τέλος, μιλάει για την εμπρηστική επίθεση που δέχτηκε ο ραδιοφωνικός σταθμός «Real FM» και αποκαλύπτει ότι τη φετινή σεζόν εκτός από το «Eνώπιος Ενωπίω» θα παρουσιάζει και δεύτερη τηλεοπτική εκπομπή.

Ο γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε πως το «μικρόβιο» της δημοσιογραφίας μπήκε μέσα του από πολύ νωρίς ωστόσο στην οικογένειά του δεν το είχε ομολογήσει. Ο πατέρας του, που ήταν αρκετά αυστηρός, πίστευε πως θα γίνει δικηγόρος, θα ανοίξει το δικό του γραφείο και κάποια στιγμή θα πολιτευτεί. Εκείνος όμως έκανε το όνειρό του πραγματικότητα και δεν μετανιώνει για καμία επιλογή του.


Τα παιδικά χρόνια και τα πρώτα βήματα στη δημοσιογραφία

«Δεν ήμουν των άκρων. Δεν έκανα ακραία πράγματα. Αν εξαιρέσω μια αποβολή στην Τρίτη Λυκείου. Με έπιασε ο Θεολόγος που ήταν παπάς να καπνίζω σε ένα μπαράκι και μου έδωσαν δυο μέρες αποβολή οι οποίες όμως έγιναν τέσσερις γιατί έπιασα τον παπά και του είπα, “ντροπή σου, με κάρφωσες και είσαι και παπάς”» ανέφερε ο Νίκο Χατζηνικολάου για τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια.

«Όταν έφυγα από τη Θεσσαλονίκη ήμουν πολύ στεναχωρημένος γιατί άφησα πίσω τους κολλητούς μου και το πρώτο μου κορίτσι, για ένα μήνα δεν έβγαινα από το σπίτι παρά μόνο για να πάω στη σχολή. Το μόνο που με ενδιέφερε ήταν να πάω σπίτι και να μιλήσω με τους φίλους μου και το κορίτσι μου» είπε σε άλλο σημείο.

Ακόμα, ο Νίκο Χατζηνικολάου αναφέρθηκε και στον χαρακτηριστικό τρόπο ομιλίας του λέγοντας, «Ακόμα και τώρα συναντάω στον δρόμο αλλοδαπούς που μου λένε ότι έμαθαν ελληνικά από εμένα γιατί μίλαγα πολύ αργά και στρογγυλά. Όλοι στην οικογένειά μου μιλούν έτσι».


Οι συνεντεύξεις που «έχασε»

Στη συνέχεια, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αναρωτήθηκε αν στη μακρόχρονη πορεία του έχει υπάρξει άνθρωπος που να του έχει αρνηθεί να του δώσει συνέντευξη.

«Υπάρχουν πολλοί που με δυσκόλεψαν. Είμαι αρκετά επίμονος. Υπάρχει μόνο ένας που μου αρνήθηκε αλλά με παρηγορεί το ότι δεν έδινε συνεντεύξεις. Μιλάω για τον Θανάση Βέγγο που παρόλο που είχαμε μια πολύ καλή σχέση δεν ήθελε να δίνει συνεντεύξεις.  Έχω χάσει συνέντευξη με την Τζένη Καρέζη, είχαμε πάει για φαγητό μαζί και με τον Κώστα Καζάκο και ενώ είχε δεχτεί να μου δώσει τη συνέντευξη, μεσολάβησε η ασθένειά της και δεν προλάβαμε.

Και έχω κάνει και μια μεγάλη βλακεία. Είχα συναντήσει τον Μάνο Χατζηδάκη στον δρόμο, ήμουν τότε 27 χρονών περίπου, τον πλησίασα και του είπα ότι τον θαυμάζω και θέλω να μου δώσει μια συνέντευξη. Μου είπε πως δεν θέλει να βγει στην κάμερα γιατί έχει μεγαλώσει και δεν είναι όμορφος, μου είπε ότι θα μου έδινε συνέντευξη μόνο για την εφημερίδα ή το ραδιόφωνο. Επέμενα και μου λέει, “κατάλαβες παιδάκι μου τι σου είπα; Δεν είμαι όμορφος, δε θέλω να βγει η εικόνα μου. Όποτε θες πάρε το κασετοφωνάκι σου και έλα μια μέρα να στα πω”. Εγώ ο βλάκας δεν πήγα και 1,5 μήνα μετά έφυγε από τη ζωή» αποκάλυψε ο Νίκο Χατζηνικολάου.


Για τα γυαλιά, με τα οποία ξεκίνησε την καριέρα του

Ο Νίκο Χατζηνικολάου αναφέρθηκε όμως και στα χαρακτηριστικά μεγάλα γυαλιά με τα οποία ξεκίνησε την καριέρα του αποκαλύπτοντας πως τα έχει κρατήσει ακόμα αλλά και ότι τα έχει δανείσει μόνο μια φορά στον Γιώργο Μητσικώστα για να τον μιμηθεί. Αποκάλυψε όμως και τι έγινε όταν αποφάσισε να αλλάξει τον σκελετό.

«Όταν άλλαξα τα γυαλιά μου έσπασε το τηλεφωνικό κέντρο του καναλιού, έπαιρναν τηλέφωνο και έλεγαν “τι είναι αυτά που κάνει; Πείτε του να ξαναβάλει τα γυαλιά που φόραγε μέχρι χθες”. Το ίδιο έγινε και όταν εμφανίστηκα πρώτη φορά στην τηλεόραση χωρίς γραβάτα» είπε.


Για την φωτιά στα γραφεία της εφημερίδας του

Για τη φωτιά που ξέσπασε στο κτίριο που στεγάζονται τα γραφεία της Real είπε, «Περιμένω ακόμα από την Προστασία του Πολίτη να τους πιάσουν. Δεν έχουμε κάποια εξέλιξη. Ήμασταν πάρα πολύ τυχεροί. Θα μπορούσαμε να έχουμε θρηνήσει θύματα. Ήταν μια εξαιρετική συνάδελφος μέσα που βγήκε κυριολεκτικά από το παράθυρο. Την έβγαλε η πυροσβεστική με σκάλα από το παράθυρο».


Για την πρόταση γάμου στην γυναίκα του

Από τη συζήτησή τους φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει και η αναφορά στην σύζυγό του Κρίστη Τσολακάκη την οποία μέχρι και σήμερα εξακολουθεί να αποκαλεί «μωρό μου».

«Ήταν μια επεισοδιακή πρόταση γάμου. Δεν πέρασε καλά η Κρίστη. Την είχα σκηνοθετήσει στο μυαλό μου για να μην προλάβει να πει πολλά, να πει το “ναι” και να φύγουμε. Φεύγαμε από το σπίτι ενός φίλου και σε ένα φανάρι σταμάτησα, έβγαλα το δαχτυλίδι και της έκανα πρόταση γάμου. Έβαλε τα κλάματα, το φανάρι άναψε πράσινο, με έβριζαν οι άλλοι οδηγοί και της λέω “αν δεν απαντήσεις δε θα φύγουμε από εδώ”. Τελικά είπε το ναι… Νομίζω ότι αγχώθηκε και απάντησε γρήγορα» είπε ο Νίκο Χατζηνικολάου για την πρόταση γάμου που έκανε στην σύζυγό του.


Ο Νίκο Χατζηνικολάου μίλησε για τον κουμπάρο του Φρέντυ Γερμανό, ενώ αποκάλυψε και μια συνέντευξη με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή και μια ερώτηση που όλοι του είχαν πει να μην κάνει, αλλά εκείνος έκανε και πήρε και απάντηση.

«Πήγα στο σπίτι του Καραμανλή, μιλήσαμε για 10-15 λεπτά και μου λέει “θα φάω μια ομελέτα, θες;” απάντησα θετικά. Την ώρα που τρώμε εγώ θεώρησα ότι έχουμε γίνει κολλητοί. Του λέω “όλοι μου είπαν ότι αν ρωτήσω θα με πετάξετε έξω. Θέλω να ρωτήσω για τον γάμο σας και τι έγινε με την Αμαλία. Πώς χάλασε;”. Σηκώθηκε από την καρέκλα, ένιωσα το σφίξιμο. Πήγε στο παράθυρο του σπιτιού και χωρίς να με κοιτάζει μου λέει “Θα σου πω κάτι και να το θυμάσαι. Όταν κοιτάζουμε τα μάτια ενός άλλου ανθρώπου βλέπουμε έναν ολόκληρο κόσμο. Τα μάτια του άλλου δεν είναι ο καθρέφτης μας”. Αυτό που εννοούσε είναι ότι έφταιγε ο εγωισμός του».

Λίγο πριν το τέλος της συνέντευξής τους ο Νίκο Χατζηνικολάου αποκάλυψε ότι τη φετινή τηλεοπτική σεζόν θα κάνει πέρα από το «Ενώπιος Ενωπίω» ακόμη μια εκπομπή, η οποία θα λέγεται «Πρόσωπο με Πρόσωπο» και θα είναι μια εκπομπή με πολιτικές συνεντεύξεις, στην οποία πρώτος καλεσμένος θα είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: