Το γνωστό µοντέλο Βίκυ Μανώλη µίλησε για τη σχέση της µε τον γνωστό πλαστικό χειρουργό Ανδρέα Φουστάνο και ξεκαθάρισε το πράγµατα: «Αν πρέπει να χαρακτηρίσω τη σχέση µας µε τον Ανδρέα Φουστάνο, θα έλεγα ότι είναι µια ιδιαίτερη σχέση, που έχει τα πάνω της και τα κάτω της. Είµαστε δυο άνθρωποι µε έντονες προσωπικότητες, και αυτό κάποιες φορές φέρνει εντάσεις. Η αγάπη όµως µας ενώνει».

Μάλιστα, οι δυο τους το καλοκαίρι πήγαν µαζί διακοπές, κάτι που το επιβεβαιώνει και η ίδια.

«Πήγαµε 15 µέρες στην Ισπανία και ξεκουραστήκαµε, γιατί το είχαµε ανάγκη», είπε, ενώ δεν είχε πρόβληµα να µιλήσει και για τις πλαστικές επεµβάσεις: «Κάνω ενέσιµα µπότοξ και υαλουρονικό. Πλέον πρέπει να καταλάβουν τη διαφορά των ενέσιµων από τις πλαστικές επεµβάσεις. Τα ενέσιµα δεν είναι κάτι µόνιµο, αλλά παίζει ρόλο να πας σε έναν πολύ καλό γιατρό, γιατί οι µισές έχουν παραµορφωθεί. Όταν έρθει η ώρα, σίγουρα θα πάω στον Ανδρέα Φουστάνο για face lifting».

Τέλος, το γνωστό µοντέλο αναφέρθηκε και στο φαινόµενο των σεξουαλικών παρενοχλήσεων και στο αν και η ίδια έχει βρεθεί σε ανάλογη θέση: «Με έχουν πλησιάσει άνθρωποι από τον χώρο, που έχουν εξουσία, όµως, επειδή γνωρίζω πολύ καλά το ποιόν τους από φίλες µου, τους απέφυγα και έτσι γλύτωσα τα χειρότερα».

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά» στις 24/09/2022