Καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 28/9 ο Αλέξανδρος Λογοθέτης.

O ταλαντούχος ηθοποιός, μεταξύ άλλων μίλησε για τη γνωριμία και τη σχέση με την σύζυγό του, Ευσταθία αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ως γιος του, Ηλία Λογοθέτη.

«Τα πρώτα χρόνια και ειδικά με κάποιους δασκάλους που έλεγαν ότι έχω ένα μια κληρονομιά και πρέπει να ανταπεξέλθω και εγώ, τα ‘χα πάρει στο κρανίο και έλεγα δεν έχω καμία σχέση με τον πατέρα μου. Ο πατέρας μου είναι ο πατέρας μου και εγώ είμαι εγώ», είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Λογοθέτης.

Και συνέχισε: «Το κουβαλούσα αυτό γιατί το επίθετό μου είναι Λογοθέτης, αλλά ξέρεις τι γίνεται; Τώρα που είμαι 51 ετών και έχω 33 χρόνια στη δουλειά, γνωρίζουν και με ξέρουν και δεν κάνουν τη σύνδεση, αυτό είναι για μένα το σημαντικό», ενώ σημείωσε πως με τον πατέρα του μοιάζει λίγο στη φωνή.

Σε ερώτηση για το αν έγινε ηθοποιός για τον μπαμπά του, ο Αλέξανδρος Λογοθέτης απάντησε πως η απόφαση πάρθηκε όταν ήταν στο Λύκειο και πως έτσι θα κατάφερνε να τον συναντήσει, αφού οι γονείς του χώρισαν όταν ήταν 3 ετών.

Στη συνέχεια ο Αλέξανδρος Λογοθέτης αναφέρθηκε στη σύζυγό του, Ευσταθία αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο της γνωριμίας τους.

«Εγώ ήθελα πάρα πολύ να γίνω γονιός. Μέσα σε αυτή την επιθυμία μου βρέθηκε η Ευσταθία Τσαπαρέλη. Πέρασα δύσκολους μήνες όταν την γνώρισα γιατί είχα ένα τροχαίο και έκατσα 6 μήνες εκτός. Γνωριστήκαμε στα Χανιά από κοινή παρέα και στη συνέχεια γυρίσαμε όλη την Κρήτη». 

«Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης. Δεν θέλαμε γάμο. Δεν πρόλαβε κάνεις να μας πει κάτι από τους συγγενείς, γιατί η Ευσταθία μέσα σε ενάμισι χρόνο ήταν έγκυος. Ήθελα πολύ να γίνω γονιός και κατάλαβα πόσο ωραίο είναι να απεκδύεσαι το εγώ σου και να το μοιράζεσαι», κατέληξε ο Αλέξανδρος Λογοθέτης.