Ο Κώστας Αποστολάκης παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και αναφέρθηκε σε άγνωστες πτυχές της ζωής του. Ο ηθοποιός, ο οποίος πρωταγωνιστεί φέτος στο θέατρο «Άλσος» στην επιθεώρηση «Τι ζούμε ρε;» της Δήμητρας Παπαδοπούλου, τόνισε ότι για να επιβιώσει κανείς, κάνοντας το επάγγελμα του ηθοποιού, πρέπει να του αρέσει πάρα πολύ.

«Θα ήθελα να εξαλειφθεί η φιλαυτία μου, ο εγωισμός μου, η υπερηφάνεια μου και η κομπορρημοσύνη μου», ενώ αποκάλυψε πως φέτος επισκέφτηκε το Άγιο Όρος, τέσσερις φορές: «Αισθάνομαι σαν το παιδί που πηγαίνει σχολείο».

«Στον νεότερο εαυτό μου θα έλεγα: Αν είχες τη σύνεση να καταλάβεις πόσο σημαντικό είναι να αδικείσαι θα ήσουν κοντά στην ευτυχία» τόνισε ο Κώστας Αποστολάκης.

Ο ηθοποιός μάλιστα επεσήμανε ότι έχει χάσει ανθρώπους από τη ζωή του, καθώς σε στιγμές το μόνο που αναγνώριζε δίπλα του ήταν «ο εγωισμός του και ο λάθος εαυτός του».

«Αναγνωρίζω τεράστια λάθη στο παρελθόν μου, στην οικογένειά μου, στους φίλους μου» ανέφερε κλείνοντας ο Κώστας Αποστολάκης.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: