Σε κάθε περίπτωση το θέμα είναι να μη γίνει η αρχή και εκεί κρίθηκε η υπόθεση, που έχει μετατραπεί σε σκάνδαλο ολκής, του Άνταμ Λεβίν.

Ο ποπ σταρ, τραγουδιστής των Maroon 5 και… ισόβιος κριτής του «The Voice» -τουλάχιστον μέχρι να βγουν τα… άπλυτά του στη φόρα- φέρεται να έχει απιστήσει συναπτώς κατά της συζύγου του, Μπεχάτι Πρίνσλοου.

Η τελευταία εγκυμονεί το τρίτο παιδί του ζευγαριού και προφανώς η κατάστασή της δυσχεραίνει με τις αποκαλύψεις, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ πέντε γυναίκες έχουν μιλήσει για την… αταξία του Λεβίν και έχουν δημοσιεύσει κοινές συνομιλίες τους.

Το μοντέλο Σάμνερ Στροχ, που ισχυρίστηκε ότι σχετιζόταν με τον Λεβίν μέχρι και λίγες μέρες πριν ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της συζύγου του, έκανε την αρχή, ενώ τελευταία, ένα μοντέλο-γυμνάστρια 21 ετών, η οποία θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία της.

Το ζευγάρι προσπαθεί να κρατήσει τα δύο παιδιά του απρόσβλητα, ένα εγχείρημα προφανώς υπέρμετρα δύσκολο.

Ο Σακίλ Ο’ Νιλ, πάντως, ένας από τους θρύλους του NBA και τέσσερις φορές πρωταθλητής, μία με τους Λος Άντζελες Λέικερς και μία με τους Μαϊάμι Χιτ, υπερασπίστηκε τον Λεβίν, όχι σε ό,τι αφορά τις πράξεις του αλλά, το χαρακτήρα του. Σε συνέντευξή του στο ΤΜΖ, δήλωσε: «Ο Άνταμ είναι καλός μου φίλος. Ήταν ανέκαθεν ένας υπέροχος τύπος. Έρχεται κάθε Σαββατοκύριακο και με βοηθάει με τα παιδιά μου. Δεν είναι δουλειά μου να πω “γιατί το έκανες αυτό κι αυτό;” ή “δεν έπρεπε να το κάνεις”. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι έχω έναν άνθρωπο με τα παιδιά μου κάθε Σαββατοκύριακο. Είναι ένας καλός άνθρωπος».