Η Adele έκανε παιδί, χώρισε, έχασε 47 κιλά, έγραψε, ηχογράφησε και κυκλοφόρησε το 4ο άλμπουμ της καριέρας της, βρήκε γκόμενο 40αρη, τον Richie Paul, που είναι ατζέντης αθλητών και αγόρασε σπίτι στο Los Angeles αξίας 47 εκατομμυρίων δολαρίων για να στεγάσει τον έρωτα της.

_______Richie_Paul
Adele_-_Richie
Adele_-_Richie_Paul
________________
______________

Από το 2019 μέχρι σήμερα λοιπόν, συνέβησαν ένα σωρό καλά και κακά πράγματα στην ζωή της που την έκαναν να στρωθεί και να γράψει ίσως τα πιο προσωπικά της τραγούδια, τα οποία συμπεριέλαβε στο άλμπουμ “30”, που βγήκε τον Νοέμβριο του 2021, 6 χρόνια μετά το “25”. Το πρώτο single "Easy on Me", έγινε Νο1 σε 27 χώρες και το άλμπουμ με το που βγήκε πήγε Νο1 σε 24 χώρες.

________________1_

Τα πρώτα χρόνια

Η Adele είναι χοντρή. Η Adele έχει μεγάλο κεφάλι. Η Adele δεν μπορεί να εμφανιστεί live με τέτοιο σώμα. Η Adele δεν θα φορέσει ποτέ κοντό φουστάνι με τέτοια πόδια. Ποιο αγόρι θα «ερωτευτεί» την Adele; Ποιο κορίτσι θα την κάνει πρότυπο της;

Αυτές τις ανοησίες έλεγαν πριν 10-12 περίπου χρόνια, όταν ένα μικρό υπέρβαρο κορίτσι, με θεϊκή φωνή, προσπαθούσε να της ανοίξουν οι πόρτες της δισκογραφίας. Κανείς δεν μπορούσε να δει πέρα από τα στερεότυπα και τα κλισέ. Κανείς δεν παραμέρισε τις ρατσιστικές αντιλήψεις του… Η Adele όμως σαν γνήσια Ταυρίνα είχε πείσμα και φίλους που την αγαπούσαν.

Την εποχή που προσπαθούσε, είχε στήριγμα τους φίλους της. Και οι φίλοι της ήταν αυτοί που ανέβασαν κάποια τραγούδια που είχε ηχογραφήσει σαν demo, στο Myspace. Ευτυχώς κάποιοι πιο ανοιχτόμυαλοι την πρόσεξαν και επικοινώνησαν. Δεν είχε μπει καν στα 20 όταν κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ, και αμέσως έγινε πανικός.

___________47_____

Η Adele Laurie Blue Adkins, γεννήθηκε στις 5 Μαΐου 1988, είναι Αγγλίδα τραγουδίστρια, στιχουργός και συνθέτης.

_____________

Το πρώτο της άλμπουμ με τίτλο 19 κυκλοφόρησε το 2008 και έγινε τέσσερις φορές πλατινένιο στη Βρετανία. Το δεύτερο της άλμπουμ 21, που κυκλοφόρησε το 2011, έγινε 14 φορές πλατινένιο στη Βρετανία και έσπασε το ρεκόρ παραμονής στην πρώτη θέση των αμερικάνικων charts. Το τρίτο της άλμπουμ 25, κυκλοφόρησε το 2015 σαρώνοντας και πάλι πωλήσεις, ρεκόρ και βραβεία. Το τέταρτο, που είναι ίσως το πιο προσωπικό της, λέγεται 30 και κυκλοφόρησε το 2021 όπως είπαμε.

_____________Adele



________________
___________________
_______-____________-_______47______
Barbra_Streisand__1_
adele_sljq

 

Δεν θέλω να σας ζαλίσω με τα ρεκόρ που σπάει σε κάθε κυκλοφορία άλμπουμ ή single της, δεν θέλω να σας πω για τα βραβεία που πέφτουν σαν βροχή… (έχει κερδίσει δεκαπέντε συνολικά βραβεία Grammy, αλλά και Oscar και Χρυσή Σφαίρα), θέλω να σας πω, πως ότι και να σας λένε – αν πιστεύετε ότι έχετε ταλέντο, μην τα παρατάτε ποτέ. Κάποια στιγμή όλοι οι «καραγκιόζηδες» που σας απέρριψαν θα καταπιούν τις γλώσσες τους. Ο κόσμος από την μια δέχεται με ευκολία ότι του βάζουν μπροστά του τα ΜΜΕ και κυρίως η τηλεόραση, αλλά μόλις εμφανιστεί ένα ταλαντούχο πλάσμα, αμέσως το αγκαλιάζει. Το ταλαντούχο πλάσμα – όπως και να είναι εμφανισιακά – λάμπει. Αν το κοινό ενδιαφερόταν για την εμφάνιση, πάρα πολλοί καλλιτέχνες και παλιοί αλλά και νέοι δεν θα έκαναν καριέρα. Ξένοι και Έλληνες. Να αρχίσω να σας γράφω ονόματα;

Πριν 20 χρόνια τα ίδια περίπου έλεγαν και για την Νατάσα Μποφίλιου.

Adele-photoshoot-wallpaper-1249

Το πρόβλημα με την φωνή της

Στο τέλος του 2011 η Αντέλ αντιμετώπισε προβλήματα αιμορραγίας στις φωνητικές της χορδές και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Ακύρωσε δύο περιοδείες και έκανε δήλωση λέγοντας ότι χρειάζεται μια εκτεταμένη περίοδο ανάπαυσης για να αποφευχθεί η μόνιμη βλάβη στη φωνή της. Το Φεβρουάριο του 2012, επέστρεψε στα μουσικά δρώμενα ερμηνεύοντας ζωντανά στην τελετή των βραβείων Grammy, στο Los Angeles και αργότερα στα Brit Awards στο Λονδίνο. Σε εκείνο το Live της είχε κλάψει τραγουδώντας το “Someone Like You…”

Η καινούργια φωτογράφηση στην Vogue

Άναυδοι έμειναν όλοι όταν κυκλοφόρησε η Vogue και είδαν την καινούργια της φωτογράφηση.

vogue-adele-kitrino-forema
Vogue_4
VOGUE_3
VOGUE_2
VOGUE_1

 

 

______________