Έξαλλη έγινε στον «αέρα» της εκπομπής «Super Κατερίνα», η Κατερίνα Καινούργιου. Αφορμή αποτέλεσε ένα χυδαίο σχόλιο που δέχτηκε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου σε ανάρτηση που έκανε με την έγκυο σύντροφό του, Ιωάννα Τούνη.

Η παρουσιάστρια βλέποντάς το δεν μπόρεσε να κρύψει τον εκνευρισμό της και μίλησε έξω από τα δόντια.

Χαρακτήρισε «καθίκια» όσους μπαίνουν στη διαδικασία να κάνουν τέτοιου είδους σχόλια και αποκάλυψε τα μηνύματα που λάμβανε η ίδια όταν είχε μιλήσει ανοιχτά για την κατάψυξη ωαρίων που έκανε.

Ρε πάτε καλά εκεί στα social media;

«Ρε πάτε καλά; Θα αρχίσω πάλι να τσιτώνω όπως χθες. Ρε πάτε καλά εκεί στα social media; Βρίστε εμένα που λέτε χίλια δυο όλη την ώρα. Η άλλη περιμένει το μωράκι της. Πόση κακία κι ανηθικότητα;», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Πόσο καθίκι είσαι;

«Πόσο καθίκι είσαι να μπαίνεις στη διαδικασία για μια γυναίκα που μπορεί και να τι σιχαίνεσαι, να γράψεις κάτι τέτοιο ενώ περιμένει το παιδάκι της. Και για μένα, όταν έκανα την κατάψυξη ωαρίων που μίλησα ανοιχτά, ξέρετε τι μου γράφανε; “Μωρή, να μη σταυρώσεις ποτέ γκόμενο και να μη μείνεις ποτέ έγκυος”. Τέτοιο μίσος. Πάμε λίγο να το δουλέψουμε αυτό γιατί η κοινωνία δε θα πάει μπροστά αλλιώς. Ζεν… Ζεν… Στον εαυτό μου μιλάω».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: