Τα μέσα υπάρχουν για να φαίνεται κάποιος νεότερος στη μεγάλη οθόνη, αλλά σε ό,τι αφορά το διάδοχο του Ντάνιελ Κρεγκ για τον Τζέιμς Μποντ φαίνεται ότι τα ονόματα που έχουν ακουστεί ως υποψήφιοι είναι πολύ… μεγάλοι για το ρόλο.

Συγκεκριμένα, με βάση τον παραγωγό των ταινιών που πρωταγωνιστούσε ο Κρεγκ, αρχής γενομένης από το «Casino Royale» του 2006, όταν ο Βρετανός ηθοποιός ήταν 38 ετών, Μάικλ Τζι Γουίλσον, τόνισε ότι οι νεότεροι ηθοποιοί για το ρόλο απορρίπτονται, αφού δεν είναι δυνατή η οπτικοποίηση, αλλά τόνισε ότι δεν γίνεται να είναι 45 χρόνων, όπως ο Τομ Χάρντι, ή 50, όπως ο Ίντρις Έλμπα. Πάντως, δεν είναι οριστική η απόρριψη.


Ο Γουίλσον μίλησε για τον πράκτορα 007, οριοθετώντας τον ηλικιακά στα… άνω των 30: «Θυμηθείτε, ο Μποντ είναι ήδη βετεράνος. Είχε κάποια εμπειρία. Είναι ένα άτομο που έχει περάσει από πολέμους, ας το πούμε έτσι. Πιθανότατα ήταν στη SAS ή κάτι τέτοιο. Δεν είναι κάποιο παιδί από το γυμνάσιο. Γι’ αυτό ταιριάζει η ηλικία των τριάντα κάτι»!

Αυτό σημαίνει ότι ηθοποιοί όπως ο Ρίτσαρντ Μάντεν, ετών 36, και ο Ρετζέ-Τζιν Πέιτζ, 34 χρόνων, είναι οι επικρατέστεροι. Ο δεύτερος, μάλιστα, ίσως έχει ανεπαίσθητο προβάδισμα αν, στο πλαίσιο του συνολικού zeitgeist, οι παραγωγοί αποφασίσουν για ένα μαύρο Τζέιμς Μποντ.