Η Κατερίνα Βρανά καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» μίλησε για την ζωή, την αναπηρία, την καθημερινότητα και τα συναισθήματα της.

Μεταξύ άλλων, μίλησε για τις προσπάθειες που κάνει να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες με χιούμορ, βλέποντας την αστεία πλευρά.

Όπως ανέφερε η ίδια, ποτέ δεν ένιωθε ντροπή για την έκθεσή της στο κοινό, όμως η αναπηρία της βοήθησε να ξεπεράσει οποιαδήποτε αναστολή.

«Όταν φτάνεις κοντά στον θάνατο, κάποιες ντροπές φεύγουν. Η ντροπή δεν ήταν ποτέ μέρος του χαρακτήρα μου. Κάποιες φορές οι νοσοκόμες μου είναι σε φάση "Κατερίνα, σκάσε", γιατί θεωρούν ότι δεν χρειάζεται να τα ξέρουν όλοι όλα», είπε χαρακτηριστικά.

«Νιώθω πολύ σίγουρη για τον εαυτό μου πλέον, έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση. Αλλά εντάξει, λέω "πήγα να πεθάνω, δεν έπαθα και κάτι". Όταν έχεις ζήσει μια τέτοια συνταρακτική ιστορία, θεωρεί ο κόσμος ότι έχεις λύσει όλα σου τα προβλήματα», συμπληρώνει.

Ακόμα, δεν παρέλειψε να μιλήσει για την αγάπη της για το stand up, το οποίο δε θα σταματούσε ακόμα και αν βίωνε ακόμα δυσκολότερες συνθήκες.

«Σιγά σιγά προσαρμόστηκα στη νέα καθημερινότητα και συνεχώς το προσπαθώ. Το θέμα είναι να μην με σταματήσει από ό,τι θέλω να χαρώ. Λατρεύω το stand up, γεμίζει η σκηνή και πραγματικά θα έβγαινα στην σκηνή και με κρεβάτι και με καθετήρα», ανέφερε.

Δήλωσε μάλιστα, πως οι δικοί της άνθρωποι της φέρονται σαν να μην έχει καμία αναπηρία, αλλά σαν να τη χρησιμοποιεί για να της κάνουν τα χατίρια.

«Μου φέρονται παραπάνω κανονικά από ό,τι περίμενα. Σαν να θεωρούν ότι χρησιμοποιώ την αναπηρία μου για να μου κάνουν τα χατίρια», δήλωσε κλείνοντας.

Δείτε ένα μέρος από τη συνέντευξή της στο βίντεο