Καλεσμένη στην πρώτη εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» του ΑΝΤ1 ήταν η Άντζελα Γκερέκου, η οποία έδειξε με το πρώτο πλάνο πόσο της λείπει ο Τόλης Βοσκόπουλος.

Η εκπομπή άρχισε με κοινά τους πλάνα και η πρόεδρος του ΕΟΤ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. «Συγκινήθηκες κιόλας, Άντζελα;» την ρώτησε ρητορικά ο Νίκος Χατζηνικολάου, για να συμπληρώσει: «Συγκινήθηκες με το που είδες τις στιγμές αυτές.

«Συγγνώμη, ζητώ συγγνώμη. Ήταν πολύ καταλυτική όλη αυτή η εισαγωγή» ομολόγησε η Άντζελα Γκερέκου. Κατευθείαν μίλησε για τη γνωριμία της με τον Τόλη Βοσκόπουλο, ο οποίος πέθανε στις 19 Ιουλίου του 2021 και, όπως φάνηκε πολύ πειστικά, η σύζυγός του δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το «χαμό» του: «Αυτό που εγώ καταλαβαίνω και αυτό που εγώ ένιωσα… ήταν για να γίνει η γνωριμία μας. Ήταν για πολύ καλό και ήταν ευλογημένη αυτή η συνάντηση. Την χρειαζόταν και εκείνος πολύ και τελικά την χρειαζόμουν και γω. Είναι αυτά που λέμε ότι έρχονται από κάπου αλλού, από κάτι πιο μεγάλο από εμάς. Ήταν μια καρμική και μια πολύ ευλογημένη συνάντηση, θεωρώ, σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για τη δική του ζωή. Αντίθετα εγώ εκείνη την περίοδο ήμουν σε ένα σημείο που ήθελα πάρα πολύ να φτάσω επαγγελματικά».

Έπειτα, μίλησε με ακόμα περισσότερο νοσταλγική διάθεση: «Πραγματικά όμως ήταν καταλυτικό και δεν πήρε πολύ χρόνο να καταλάβω και εγώ ότι ήταν μοιραίο με την όμορφη έννοια της λέξης. Σαν μια αποστολή, αν θέλεις, για κάποιο πολύ ιερό και καλό λόγο».

Επιπλέον, είπε: «Ο Τόλης ξαναγεννήθηκε και μαζί του και ‘γω βίωσα πράγματα που δεν είχα νιώσει ποτέ στη ζωή μου. Παρά δύο μήνες, ζήσαμε μαζί 25 χρόνια. Είκοσι πέντε ολόκληρα χρόνια. Είμαι ευγνώμων για αυτή τη συνάντηση και για αυτή την πορεία παρ’ όλες τις δύσκολες στιγμές, που προέρχονταν πολλές φορές από εξωγενείς παράγοντες και τα γνωρίζετε όλοι γιατί η ζωή του και η ζωή μας ήταν διάφανες. Είμαι ευγνώμων για αυτή τη σχέση. Ένα σχολείο ζωής κοντά σε έναν σπουδαίο άνθρωπο που νομίζω ότι λίγοι γνωρίζουν, πέρα από αυτό που έλαμπε και ήταν ο απόλυτος σταρ και ο μύθος, μέσα βαθιά την ψυχή του».