Αν η Τζένιφερ Άνιστον μπορεί να συγχωρεί τον Μπραντ Πιτ, που τον παράτησε για άλλη γυναίκα, έστω κι αν αυτή είναι η Αντζελίνα Τζολί, μπορεί να συγχωρεί τους πάντες. Τις τελευταίες ώρες, παπαρατσικές φωτογραφίες κάνουν το γύρο του διαδικτύου, αφού δείχνουν την «Τζεν» και τον Τζάστιν Θερού στο ίδιο τραπέζι. Και επειδή χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει, οι φήμες για την επανασύνδεσή τους ήταν πιο γρήγορες και από την ταχύτητα του ίντερνετ στο Μπρούκλιν.

Ο Θερού ήταν ο δεύτερος σύζυγος της Άνιστον, μέχρι το διαζύγιό τους, τον Απρίλιο του 2021. Είχαν χωρίσει, πάντως, τρία χρόνια νωρίτερα, κατά τις αρχές του 2018. Το μοτίβο φαινόταν γνωστό, μια και γράφτηκε -και αναπαρήχθη- ότι υπήρχε τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους, εννοείται γυναίκα. Επιπλέον, αναφέρθηκε ότι ο λόγος θα μπορούσε να είναι η διάσταση απόψεων σε ό,τι αφορά την κατοικία τους, με τον Θερού να μη διατίθεται να μείνει στην Καλιφόρνια και την Άνιστον να μην προτιμά τη Νέα Υόρκη. Ο 51χρονος ηθοποιός, πάντως, έκανε λόγο για ελάχιστο δράμα σε ό,τι αφορά το χωρισμό τους.

Ουδέν αποδείχθηκε, πάντως η Άνιστον βρέθηκε με τον πρώην σύζυγό της στο εστιατόριο «Laser Wolf», που εδρεύει στο Γουίλιαμσμπεργκ του Μπρούκλιν. Το τραπέζι στο οποίο κάθονταν, θύμιζε… Hall of Fame. Στην παρέα βρισκόταν ο ηθοποιός Τζέισον Μπέιτμαν, ο παρουσιαστής Τζίμι Κίμελ, ο μαικήνας των… ερτζιανών στις ΗΠΑ Χάουαρντ Στερν με τη σύζυγό του, αλλά και ο… Τζον Χαμ, που δημοσιεύματα τον συνέδεαν με την Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιό.
Jan

Ο σταρ των «Mad Men», από τη μεριά του, διέψευσε τα δημοσιεύματα στον Στερν, τονίζοντας ότι πρόκειται να παντρευτεί σύντομα με άλλη γυναίκα.

Η Άνιστον και ο Θερού δεν κάθονταν δίπλα δίπλα, αφού παρεμβαλλόταν ο Κίμελ, με τον οποίο η μέγκα σταρ των «Friends» έχει φιλικές σχέσεις, όπως άλλωστε και με τον Μπέιτμαν. Όταν ο Θερού καλείται να μιλήσει για εκείνη και το χωρισμό τους, αναφέρει πως αγαπιούνται και είναι φίλοι. Στην Άνιστον, που από τέτοιες μεγαλοκαρδίες έχει καεί η γούνα της, δεν είναι σίγουρο ότι αρέσει αυτό. Αλλά τι να κάνει; Αυτοί είναι οι συνομήλικοί της.