Ελληνοφρένεια
Ελληνοφρένεια Θύμιος Καλαμούκης Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης
xatzipanteli__2_
Lifestyle

H Σοφία Χατζηπαντελή απαντά για την «κόντρα» με τη Μαίρη Βυτινάρος – «Αντιπροσωπεύει κάτι διαφορετικό»

«Έχω αναλάβει 6 κοπέλες που δεν πέρασαν στο GNTM - Θέλω να ανοίξω δικό μου πρακτορείο», είπε το γνωστό μοντέλο

Στην εκπομπή «Γεια σου», μίλησε μετά την αποχώρησή της από το GNTM , η Σοφία Χατζηπαντελή. 

Το γνωστό μοντέλο, μεταξύ άλλων, μίλησε για την επιλογή της να ξεκινήσει το #unibrowMovement αλλά και για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται για την εμφάνισή της, τόσο για τα πυκνά φρύδια όσο και για τις πλαστικές επεμβάσεις.

«Η μαμά μου είχε πάντα ωραία παχιά φρύδια και δεν με άφηνε να τα βγάλω. Ευτυχώς… Είμαι πολύ ευχαριστημένη γιατί όταν ήμουν μικρή, ήθελα να έχω παρέες. Δεν μπορούσα να το βρω. Ξέρουν ότι υπάρχουν περισσότερα από το φρύδι μου. Πάντα λέω μπορεί να με βρήκες για τα φρύδια μου, να με έκρινες αλλά ελπίζω να έμεινες στο ότι έχω να πω» είπε η Σοφία Χατζηπαντελή.

«Εάν εσύ δεν με θέλεις, δεν θα με αλλάξει ούτε θα με πειράξει. Αν ζεις τη ζωή σου με στόχο να ευχαριστείς τους άλλους και για να σε αγαπούν γιατί το κάνεις; Γιατί ζεις τη ζωή σου για τους άλλους; Επειδή είμαι από μικρή πόλη, έχω συνηθίσει να μην με θέλουν ή να μην με δέχονται. Όμως τώρα αν δεχτώ αρνητικά σχόλια στο διαδίκτυο, να σου πω την αλήθεια δεν με πειράζει. Κάποιες φορές μπορεί να πω με πειράζει, κέρδισες. Δεν μου αρέσει που αυτοί είναι τόσο θυμωμένοι κι αναστατωμένοι επειδή μπορεί έχω δυο – τρεις τρίχες ανάμεσα στα φρύδια», πρόσθεσε η Σοφία Χατζηπαντελή.

Όσον αφορά τη σχέση της με τη Βίκυ Καγιά, η Σοφία Χατζηπαντελή δήλωσε: «Όλοι στο GNTM ήταν καταπληκτικοί. Η Βίκυ Καγιά μου έδωσε την ευκαιρία. “Θα ήσουν τέλεια, σε θέλω” μου είπε. Ο Γιώργος Καράβας με υποστήριζε, μου έδινε θάρρος να όλα όσα ήθελα να πω, να μην έχω άγχος. Ο Τάσος Σοφρωνίου είναι κουλ. Μου ήταν δύσκολο να πω όχι. Ήθελα να είναι καλές στη μόδα και όχι στο τηλεοπτικό πρόγραμμα. Είναι η καριέρα μου, όχι τηλεόραση. Πρώτη φορά έκανα τηλεόραση, δεν έβλεπα το Twitter αλλά μου έλεγαν ότι με λατρεύουν, χάρηκα πολύ».

«Το αγάπησα τόσο πολύ, ήλπιζα όταν έφυγα ότι θα συνεχίσουν σε αυτό το θέμα. Μη με παρεξηγείται, η Μαίρη Βιτινάρος είναι θεάρα, είναι πολύ hot. Αλλά, θεωρώ ότι αντιπροσωπεύει κάτι διαφορετικό από εμένα. Θα προτιμούσα ίσως να υπάρχουν δυο άτομα σε αυτό το πόστο, τη Μαίρη με κάποιον άλλον. Όχι εμένα, εγώ δεν μπορώ να το κάνω, πάντα έχω δουλειά ως μοντέλο, δεν μπορώ να λείψω 5-6 μήνες για ένα show. Ίσως με ξαναδείτε στο GNTM. Τώρα έχουμε έξι κοπέλες που δεν πέρασαν και μιλάω με πρακτορεία για να τις βοηθήσω. Επειδή δεν είσαι στην τηλεόραση δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να ζήσεις το όνειρό σου», συμπλήρωσε η Σοφία Χατζηπαντελή.