Για την τηλεοπτική του διαδρομή και τη συνέχιση της μουσικής εκπομπής του «Ένα τραγούδι ακόμα» μίλησε στον Alpha και στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» ο Γιώργος Θεοφάνους.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε σε παλαιότερες τηλεοπτικές του εμφανίσεις τις οποίες, σήμερα, δεν αναγνωρίζει.

«Το ‘Ένα Τραγούδι Ακόμα’ είναι η αγάπη μου η μεγάλη. Μπορεί να μην πηγαίνουμε στα νούμερα έτσι στα νούμερα που θέλαμε να πάμε, αλλά πιστεύω ότι θα αλλάξει το πράγμα. Θα ανέβει.

Δεν ξέρω αν με συμπάθησε ποτέ η τηλεόραση, πηγαίνοντας προς τα πίσω σε εκείνες τις πρώτες εκπομπές που έκανα ως κριτής», παραδέχθηκε ο Γιώργος Θεοφάνους.

«Είναι σαν να μην με αναγνωρίζω, σαν να βλέπω άλλον άνθρωπο. Αλήθεια. Μου έλεγαν πράγματα στα αυτιά τα οποία δεν τα άντεχα και πέταγα τα ακουστικά μου. Ήταν αλλιώς η τηλεόραση. Το τώρα εμένα μου αρέσει και το ‘Ένα Τραγούδι Ακόμα’ είναι η τροφή μου», πρόσθεσε.

«Να είμαστε με το πιστόλι στον κρόταφο αν το παιδί μου γεννήθηκε και τραγουδάει; Δηλαδή πρέπει να τρέχουμε πίσω από το παιδί του Κόκοτα ή του Διονυσίου; Δώστε λίγο ευκαιρίες στα παιδιά.

Αν είναι δυνατόν, δώστε τους λίγο χώρο να πουν τραγούδια και ας τους κρίνουμε αργότερα», συμπλήρωσε ο Γιώργος Θεοφάνους.