Για το #unibrowMovement, αλλά και τα αρνητικά σχόλια που δέχεται για την εμφάνισή της, μίλησε η αγαπημένη κριτής του GNTM, Σοφία Χατζηπαντελή.

Ειδικότερα, το μοντέλο μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» κι ανέφερε αρχικά: «Η μαμά μου είχε πάντα ωραία παχιά φρύδια και δεν με άφηνε να τα βγάζω. Ευτυχώς. Είμαι πολύ ευχαριστημένη γιατί όταν ήμουν μικρή, ήθελα να έχω παρέες. Δεν μπορούσα να το βρω. Ξέρουν ότι υπάρχουν περισσότερα από το φρύδι μου. Πάντα λέω μπορεί να με βρήκες για τα φρύδια μου, να με έκρινες αλλά ελπίζω να έμεινες στο ότι έχω κάτι να πω».

Στη συνέχεια, ωστόσο, ανέφερε πως έχει συνηθίσει εδώ και πολλά χρόνια να δέχεται αρνητικά σχόλια και απορρίψεις για την εμφάνισή της.

«Εάν εσύ δεν με θέλεις, δεν θα με αλλάξει αυτό, ούτε θα με πειράξει. Αν ζεις τη ζωή σου με στόχο να ευχαριστείς τους άλλους και για να σε αγαπούν εκείνοι, γιατί το κάνεις; Γιατί να ζεις τη ζωή σου για τους άλλους; Επειδή είμαι από μικρή πόλη, έχω συνηθίσει να μην με θέλουν ή να μην με δέχονται. Όμως τώρα αν δεχτώ αρνητικά σχόλια στο διαδίκτυο, να σου πω την αλήθεια δεν με πειράζει. Κάποιες φορές μπορεί να πω με πειράζει, κέρδισες. Δεν μου αρέσει που αυτοί είναι τόσο θυμωμένοι κι αναστατωμένοι επειδή μπορεί έχω δυο ή τρεις τρίχες ανάμεσα στα φρύδια», επισήμανε.

Αναφορικά με τη σχέση της με τη Βίκυ Καγιά, αλλά και τους υπόλοιπους κριτές του GNTM, η Σοφία Χατζηπαντελή δήλωσε: «Όλοι στο GNTM ήταν καταπληκτικοί. Η Βίκυ Καγιά μου έδωσε την ευκαιρία. Μου είπε: "Θα ήσουν τέλεια, σε θέλω". Ο Γιώργος Καράβας με υποστήριζε συνέχεια, μου έδινε θάρρος να πω όλα όσα ήθελα να πω, να μην έχω άγχος. Ο Τάσος Σοφρωνίου είναι κουλ. Μου ήταν δύσκολο να πω όχι. Ήθελα να είμαι καλή στη μόδα και όχι στο τηλεοπτικό πρόγραμμα. Είναι η καριέρα μου, όχι η τηλεόραση. Πρώτη φορά έκανα τηλεόραση, δεν έβλεπα το Twitter, αλλά μου έλεγαν ότι με λατρεύουν, χάρηκα πολύ».

Τέλος, αναφέρθηκε στη Μαίρη Βιτινάρος, η οποία την αντικατέστησε και για την οποία έχει γραφτεί ότι έχουν «κόντρα».

«Μη με παρεξηγείτε, η Μαίρη Βιτινάρος είναι θεάρα, είναι πολύ hot. Αλλά, θεωρώ ότι αντιπροσωπεύει κάτι διαφορετικό από εμένα. Θα προτιμούσα ίσως να υπάρχουν δυο άτομα σε αυτό το πόστο, τη Μαίρη με κάποιον άλλον. Όχι εμένα, εγώ δεν μπορώ να το κάνω, πάντα έχω δουλειά ως μοντέλο, δεν μπορώ να λείψω 5-6 μήνες για ένα show. Ίσως με ξαναδείτε στο GNTM. Τώρα έχουμε έξι κοπέλες που δεν πέρασαν και μιλάω με πρακτορεία για να τις βοηθήσω. Επειδή δεν είσαι στην τηλεόραση δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να ζήσεις το όνειρό σου», είπε κλείνοντας.