Σε ένα έντονο ξέσπασμα προχώρησε και η Κλέλια Ρένεση, η οποία δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον θυμό της για τον 53χρονο στον Κολωνό και μέσα από μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

H Κλέλια Ρένεση έγραψε χαρακτηριστικά: «Εκατοντάδες τα ποστ για την 12χρονη.. Όλοι εισαγγελείς. Όλοι περιμένουν δικαιοσύνη. Βρίζουν τον άντρα – τέρας , τη μάνα για αμέλεια, την δικαιοσύνη που φοβούνται πως για άλλη μια φορά θα ναι απούσα.. από κανέναν δεν διάβασα την πιο σοβαρή μέριμνα… ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ, που ήταν η γειτονιά;!; όταν αυτό το τέρας εκμεταλλευόταν την φτώχεια κ την υπερφορτωμένη ζωή αυτής της μάνας.. αυτό το τέρας εκμεταλλευόταν και κάτι άλλο!

Την αδιαφορία μιας ολόκληρης κοινότητας.. κ βέβαια ποιος να νοιαστεί για 7 παιδιά μιας καθαρίστριας; Ποιος να τα φέρει σπίτι του να παίξουν με τα παιδιά του; Ποιος να χει το νου του αν ζουν σωστά κ με αξιοπρέπεια ; 

Είναι πολύ εύκολο να τα κοιτάμε όλα σαν ταινία.. σαν κάτι που δεν μας αφορά άμεσα. Κ ακόμα πιο εύκολο να δικάζουμε τους πάντες κ τα πάντα ως άξιοι δικαστές της ανημποριάς μας. Να γεμίζουμε χολή για όλο αυτό, χωρίς ποτέ να σκεφτούμε πως αν η κοινωνία που έχουμε φτιάξει ως πολίτες ήταν πιο ενεργή, αποβράσματα σαν αυτόν δεν θα είχαν τρόπο να ξεμυτίσουν, όχι να διαπράξουν τέτοια ανείπωτη ύβρη..

ΦΤΑΙΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΥΤΟ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΚΕ Μ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΦΡΙΧΤΟ ΤΡΟΠΟ..
Φταίμε που δεν νοιαζόμαστε, φταίμε που υπακούμε στο σπίτι -δουλειά – υποχρεώσεις κ αύριο μέρα είναι.. φταίμε που κοιτάμε μόνο και έχουμε πάψει να ΒΛΕΠΟΥΜΕ..
τα παιδιά έπαψαν να είναι «τα παιδιά του χωριού, τα παιδιά μας» κ έγιναν « τα παιδιά σου να κοιτάξεις εσύ κ άσε εμένα τι κάνω»..
βρε δεν τη θέλω αυτή την παρεούλα που λέγεται παρεάκι υποκρισίας, αυτονάρκωσης κ αυτούπνωσης, με ηρωικές δόσεις πληκτρολογίου…

Άιντε πάμε όλοι μαζί το άσμα…. ΒΓΑΛΤΑ ΠΕΡΑ ΜΟΝΑΧΗ ΣΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.,,, ΩΩΩΩΩΩΩ, ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΜΑΣ… 
ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΜΑΣ».