Ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η Τζούλια Ρόμπερτς έδωσαν συνέντευξή στην εκπομπή «Today» και μίλησαν στη Χόντα Κοτμπ, με αφορμή τη νέα ταινία που συμπρωταγωνιστούν, με τίτλο «Ticket To Paradise».

Οι ηθοποιοί μίλησαν μεταξύ άλλων για τις συνεργασίες που είχαν στο παρελθόν, στις ταινίες «Ocean's 11» και «Money Monster», ενώ σχολίασαν και τα φιλιά που έδωσαν για τις ανάγκες των γυρισμάτων, τα οποία πραγματοποιήθηκαν μπροστά στη σύζυγο του διάσημου ηθοποιού, Αμάλ Αλαμουντίν-Κλούνεϊ, αλλά και στα δίδυμα παιδιά τους, Αλεξάντερ και Έλλα, ηλικίας πέντε ετών.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής μάλιστα ρώτησε τους δύο συμπρωταγωνιστές, πόσο άβολο είναι να φιλιούνται, ενώ στο πλατό βρισκόταν η οικογένεια του Κλούνεϊ, με τον ηθοποιό να απαντά: «Είναι αρκετά άβολο, όταν η γυναίκα και τα παιδιά μου έρχονται να με επισκεφτούν»


Η Τζούλια Ρόμπερτς με τη σειρά της δήλωσε ότι εκείνη και ο επί χρόνια φίλος της, Τζορτζ Κλούνεϊ, ζήτησαν να απομακρυνθούν ο γιος και η κόρη του ηθοποιού, Αλεξάντερ και Έλλα, από το πλατό κατά τη διάρκεια των σκηνών με τα φιλιά.

Μάλιστα λίγες ημέρες πριν, οι δυο τους αστειεύτηκαν και τόνισαν στους New York Times ότι χρειάστηκαν περίπου 80 λήψεις, για να πετύχουν το κινηματογραφικό φιλί, στη ρομαντική κωμωδία, ενώ συμπλήρωσαν ότι χρειάστηκαν περίπου έξι μήνες για να τελειοποιηθεί η συγκεκριμένη σκηνή.

«Χρειάστηκαν 79 λήψεις στις οποίες γελούσαμε και μία για να πετύχουμε το φιλί» είχε πει η Τζούλια Ρόμπερτς.

Η μοναξιά της Τζούλια Ρόμπερτς και το κοινό σπίτι

Τα γυρίσματα της νέας ρομαντική κομεντί πραγματοποιήθηκαν στην Αυστραλία και μαζί με τον Κλούνεϊ ταξίδεψαν στο νησί Χάμιλτον και η οικογένειά του. Η Τζούλια Ρόμπερτς όμως, ταξίδεψε μόνη της, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να είναι όλοι μαζί συνεχώς, για να της κρατούν συντροφιά. «Κάποια στιγμή, αυτό ξεκίνησε να γίνεται ενοχλητικό, γιατί εκείνη δεν είχε έρθει με την οικογένειά της. Οπότε, ερχόταν μαζί μας κάθε πρωί για καφέ, μετά της φέρναμε συνεχώς φαγητό, την πηγαίναμε όπου ήθελε με το αυτοκίνητο. Κάποια στιγμή είπα: "Πρέπει να με αφήσει ήσυχο η Τζούλια Ρόμπερτς"» είχε αστειευτεί ο Τζορτζ Κλούνεϊ σε προηγούμενη συνέντευξή του.



Σε μια ακόμα πρόσφατη κοινή τους συνέντευξη στους New York Times για το νέο φιλμ, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός ανέφερε, πως κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων έμενε μόνη της σε ένα σπίτι, ενώ ο Κλούνεϊ, η σύζυγός του Αμάλ και τα παιδιά τους, έμεναν από πάνω.

«Ξεκινήσαμε στο νησί Χάμιλτον, με όλα αυτά τα άγρια ​​πουλιά και η Τζούλια είχε το σπίτι ακριβώς από κάτω μας. Έβγαινα τα ξημερώματα και της έλεγα "Caa-caa" και η Τζούλια απαντούσε πίσω» ενώ τόνισε πως τα παιδιά του την αποκαλούσαν θεία.

Η Τζούλια Ρόμπερτς πρόσθεσε πως την περίοδο που ετοίμαζαν την ταινία δεν αντιμετώπισε καλά τη μοναξιά της και ένιωσε πολλές φορές λυπημένη: «Οι Κλούνεϊ με έσωσαν από την απόλυτη μοναξιά και την απόγνωση. Ήμασταν σε μια φούσκα και είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έλειπα ποτέ από την οικογένειά μου. Δεν νομίζω ότι έχω περάσει τόσο πολύ χρόνο μόνη μου, από τότε που ήμουν 25 ετών».

Η υπόθεση της ταινίας

Το «Ticket to Paradise» παρουσίασε καθυστερήσεις στην παραγωγή στις αρχές του 2022, καθώς αυξήθηκαν τα κρούσματα κοροναϊού στην Αυστραλία. Η ταινία που σκηνοθέτησε ο Ολ Πάρκερ, επικεντρώνεται σε δύο χωρισμένους γονείς (Ρόμπερτς και Κλούνεϊ) που ταξιδεύουν στο Μπαλί για να εμποδίσουν την κόρη τους να κάνει το ίδιο λάθος που έκαναν εκείνοι, πριν από 25 χρόνια.

Δείτε το τρέιλερ



Το «Ticket To Paradise» έκανε πρεμιέρα στην Ισπανία στις 8 Σεπτεμβρίου και αυτή τη στιγμή κατέχει βαθμολογία 69% στο Rotten Tomatoes και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 21 Οκτωβρίου.