Κακά Κορίτσια (Σχόλιο: Ντέπυ Γκολεμά)
Κακά Κορίτσια (Σχόλιο: Ντέπυ Γκολεμά) Μαρία Λεμονιά Έλενα Καραμίχαλου
didaskalou
Lifestyle

Κατερίνα Διδασκάλου: «Ήταν απαραίτητο για έμενα να ζήσω στο πρόγραμμα μίας μοναχής»

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στον ρόλο της ως ηγουμένη στη σιρά «Μαύρο Ρόδο»

Στον ρόλο της στη νέα δραματική σειρά του Mega «Μαύρο Ρόδο» , αναφέρθηκε η Κατερίνα Διδασκάλου, η οποία μίλησε για την πρώτη συνάντησή της με τη Φωτεινή Παπαθεοδώρου και αποκάλυψε τα μυστικά της ηγουμένης Φιλαρέτης, που θα δούμε στα νέα επεισόδια.

«Είναι τύχη να δουλεύεις με ανθρώπους σαν τον Χαρίτο και τον Αναγνωστόπουλο. Ένας από τους λόγους που αποφάσισα να είμαι στο Μαύρο Ρόδο είναι, γιατί με ιντρίγκαρε η ηρωίδα. Μία κυρία μου έγραψε στο ίνσταγκραμ να μη λέω το Θεό «ανώτερη δύναμη», άλλα με το όνομα Του. Ο Θεός δεν έχει ανάγκη από ονόματα. Η ηγουμένη Φιλαρέτη, έτσι όπως έχει γραφτεί, είναι μία ιδανική γυναίκα της θρησκείας που έχει αποφασίσει να είναι μονάχη» είπε αρχικά η Κατερίνα Διδασκάλου.

«Είπα στον Καραγιάννη να είναι καλά που έχει χτίσει ένα μοναστήρι από την αρχή. Όταν με συνάντησε για πρώτη φορά η Φωτεινή, έτρεξε και μου φίλησε το χέρι. Ήταν απαραίτητο για έμενα να ζήσω στο πρόγραμμα μίας μοναχής, για να μπορέσω να το μεταφέρω στη μικρή οθόνη» πρόσθεσε.
«Μία από τις πρώτες προτάσεις που μου έμαθε ο πατέρας μου όταν ήμουν μικρή ήταν, «ο Θεός είναι αγάπη. Έχω εικόνα να χτυπούν την πόρτα μας φοιτητές από την Αφρική και να τρώνε μαζί μας. Η ηγουμένη Φιλαρέτη, κρύβει μυστικά τα οποία θα αποκαλυφθούν πολύ σύντομα» συμπλήρωσε αναφορικά με τον ρόλο της.

Η ηθοποιός σε συνέχεια της συνέντευξής της, αναφέρθηκε και στη διεθνή καριέρα την οποία, όπως είπε, δεν κυνήγησε: «Δεν μετανιώνω που δεν κυνήγησα μία διεθνή καριέρα. Όταν κουβαλάς το «έτοιμο υλικό» δεν πάει χαμένο ποτέ. Στην ταινία «Melina’s Dream» που θα δούμε τον επόμενο χρόνο, έπαιξα την υπέροχη Μελίνα Μερκούρη» τόνισε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Διδασκάλου.

«Τη φετινή θεατρική σεζόν αποφάσισα το «Χελιδόνι» γιατί σκέφτηκα ότι είναι μία τραγική επικαιρότητα που πρέπει να ασχοληθούμε. Τα εγγόνια μου ζουν στο Άμστερνταμ και δεν τα βλέπω πολύ, άλλα θα έρθουν τα Χριστούγεννα» είπε κλείνοντας σχετικά με την παράσταση που συμμετέχει άλλα και για τα εγγόνια της.