Η Κατερίνα Στεφανίδη συνήθως μιλά για το σύζυγό της, Μίτσελ Κρίερ, και στέκεται συνήθως στην ιδιότητά του ως τεχνικού. Στο «The 2night Show» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου η «χρυσή» ολυμπιονίκης του άλματος επί κοντώ στο Ρίο, το 2016, μίλησε για τον άντρα με τον οποίο μοιράζεται τη ζωή της.

Μάλιστα, η σπουδαία Ελληνίδα αθλήτρια, που έχει κατακτήσει το χρυσό σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις, δηλαδή το Παγκόσμιο και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου πλην των Ολυμπιακών, ομολόγησε πως παντρεύτηκαν μόνοι τους. Πάει να πει, δεν ήταν παρόντες οι γονείς τους, οι οποίοι σχεδόν τους… ανάγκασαν, όπως φαίνεται, να πάρουν αυτήν την απόφαση: «Παντρευτήκαμε μόνοι μας με τον Μίτσελ, δεν ήρθε κανείς. Αφού παντρευτήκαμε κάναμε ένα οικογενειακό πάρτι εδώ και ένα στην Αμερική για να ευχαριστήσουμε τους δικούς μας. Ξέραμε ότι θέλαμε να παντρευτούμε γρήγορα και αφού αρραβωνιαστήκαμε και μιλήσαμε με τους γονείς μας, ο κάθε γονιός ήθελε να κάνουμε τον γάμο στη δική του χώρα. Τότε είπαμε “τέλος, θα παντρευτούμε μόνοι μας”. Δεν το έχω μετανιώσει καθόλου».

Επιπλέον, η 32χρονη πρωταθλήτρια είπε ότι όταν γνωρίστηκε με τον νυν σύζυγό της, ήταν και οι δύο με διαφορετικούς ανθρώπους και τόνισε ότι ο Μίτσελ «Από το 2015 ο Μίτσελ είναι ο προπονητής μου. Γνωριστήκαμε στο μεταπτυχιακό στην Αριζόνα, γίναμε κολλητοί, είχαμε διαφορετικές σχέσεις με άλλους ανθρώπους. Τώρα το μετανιώνει που είναι προπονητής μου. Ο Μίτσελ λέει πως δεν είμαι εύκολη αθλήτρια για έναν προπονητή. Τα περισσότερα χρόνια ζούμε 6 μήνες στην Ελλάδα και 6 μήνες στην Αμερική. Δεν μου αρέσουν οι αλλαγές και η ζωή μας είναι μονίμως αλλαγές»