Για τις απώλειες που στιγμάτισαν αυτό το καλοκαίρι, αλλά και το γεγονός ότι δεν παρακολουθεί ποτέ πρότζεκτ στα οποία συμμετέχει μίλησε η Θέμις Μπαζάκα, σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και ρωτήθηκε, εάν βλέπει παλιές ταινίες στις οποίες συμμετείχε.

Δεν βλέπω τον εαυτό μου καθόλου - Δεν μ΄ αρέσει

«Όχι δεν βλέπω τον εαυτό μου καθόλου, δεν μ΄ αρέσει. Δεν μπορώ να με βλέπω και αισθητικά και υποκριτικά. Αισθητικά δεν μου αρέσει ο εαυτός μου, τον φαντάζομαι κάπως αλλιώς.

Όταν παίζω έναν ρόλο έχω μέσα στο μυαλό μου μία εικόνα, με φαντάζομαι κάπως, προσπαθώ αυτό το πράγμα να το πετύχω με τα μαλλιά, την ερμηνεία τα ρούχα και δεν το καταφέρνω ποτέ».

Δείτε το βίντεο



Οι απώλειες που τη στιγμάτισαν

«Εγώ αυτό το καλοκαίρι έχασα την καλύτερή μου φίλη κι έναν καλό μου φίλο. Με πήρε και με γύρισε ανάποδα περισσότερο κι από τις απώλειες της οικογένειάς μου.

Η φίλη μου ήταν οικογένειά μου που εγώ τη διάλεξα. Για ενάμιση μήνα δεν ξέρω που ήμουν. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ, έχασα τον ύπνο μου και την ησυχία μου κι είχα μια συνεχή αγωνία.

Πάλευα με το πιστεύω, δεν το πιστεύω. Τώρα είμαι πολύ καλύτερα. Όταν άρχισα να ησυχάζω και να αναμετριέμαι αληθινά κι ειλικρινά με αυτό που μου συνέβη, άρχισα να βρίσκω τα πράγματα και να τοποθετώ τη μνήμη τους μέσα μου εκεί που πρέπει».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί: