Η 49χρονη Χάιντι Κλουμ πόζαρε μαζί με την 18χρονη κόρη της Λένι με δαντελωτά εσώρουχα για τη νέα καμπάνια εσωρούχων γνωστής εταιρείας. Μαμά και κόρη ανέβασαν βίντεο από τα παρασκήνια της φωτογράφισής τους στο Instagram.

Η Χάιντι Κλουμ φόρεσε ένα μαύρο σουτιέν και ένα ασορτί εσώρουχο στολισμένο με λευκή δαντέλα ενώ η Λένι ήταν εντυπωσιακή με ένα δαντελωτό λευκό σουτιέν και εσώρουχο, καθώς και με ένα σετ από μαύρη δαντέλα.

Η Χάιντι Κλουμ είχε μοιραστεί κάποιες σκέψεις σχετικά με την κόρη της που φοιτά στο κολέγιο της Νέας Υόρκης τον Αύγουστο, λέγοντας: «Ξέρω ότι τώρα ήρθε η ώρα να ανοίξεις τα φτερά σου και να πετάξεις».

Αλλά δεν φαίνεται ότι η Λένι θα πετάξει πολύ μακριά από το σπίτι της, καθώς ακολουθεί τα βήματα της διάσημης μαμάς της. Περπάτησε στην πρώτη της πασαρέλα τον Αύγουστο του 2021 και τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους έγινε εξώφυλλο στο «Harper's Bazaar» Germany. Μαμά και κόρη έχουν ποζάρει μαζί για το εξώφυλλο της «Vogue» Germany το 2020. Η Χάιντι Κλουμ είναι στο πλευρό της κόρης της και σίγουρα στηρίζει κάθε της βήμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Heidi Klum (@heidiklum)


«Στο τέλος της ημέρας, πρέπει να είσαι ευτυχισμένη με τον εαυτό σου», δήλωσε η Χάιντι Κλουμ σε συνέντευξή της όταν ρωτήθηκε τι συμβουλές έχει δώσει στη Λένι. «Και μην κάνεις τίποτα που δεν θέλεις να κάνεις. Δεν πειράζει να λες όχι».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Heidi Klum (@heidiklum)