Στην παράσταση «Η κυρία Κλάιν», όπου συμμετέχει η Νατάσα Καλογρίδη βρέθηκε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και οι δυο τους έκαναν την κοινή τους εμφάνιση μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.

Μετά το τέλος της παράστασης, η ηθοποιός βρέθηκε μπροστά στους δημοσιογράφους και μάλλον, ήρθε σε δύσκολη θέση καθώς ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο. Δεν ήταν λίγες οι φορές που διέκοψε τις δηλώσεις της από εμφανή αμηχανία.

«Ήταν εδώ και η μητέρα μου. Φυσικά, ήταν εδώ ο κύριος Λυκουρέζος και κάποιοι άλλοι φίλοι», ανέφερε αρχικά η Νατάσα Καλογρίδη.

«Φίλοι, καριοφίλι. Εννοείται μετράει η γνώμη του για εμένα. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπά την τέχνη, έχει ασχοληθεί με την τέχνη. Παιδιά υπάρχει και το νευρικό γέλιο, γιατί μετά από μια παράσταση, θέλει λίγο να αποφορτιστείς. Θέλω ένα 3ωρο – 4ωρο να πω ότι κατέβηκαν οι ρυθμοί μου».

Για την ηλικία της

Όσο για την ηλικία της στη Wikipedia όπου αναφέρεται ότι είναι 59 χρονών δήλωσε: «Υπάρχει αυτός ο εμμονικός κύριος, ποιος είναι αυτός δεν γνωρίζω, γιατί μπαίνει με διάφορα προφίλ. Δεν μπορεί να τον σταματήσει κανείς».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: